Užijte si FAJNE LÉTO v Moravskoslezském kraji

29.06.2015 8:19 | Zprávy

Už čtvrtý ročník FAJNEHO LÉTA – úspěšné série zábavných akcí pro děti i dospělé - připravil na prázdninové víkendy Moravskoslezský kraj ve spolupráci se zástupci TECHNO TRASY.

Užijte si FAJNE LÉTO v Moravskoslezském kraji
Foto: Archiv PL.
Popisek: Nádraží Ostrava.

Návštěvníky čeká program plný soutěží, představení, zábavných a sportovních aktivit i pěvecká vystoupení známých osobností a hudebních skupin. Chybět nebudou ani ochutnávky moravskoslezských specialit.

„První letošní akce FAJNEHO LÉTA proběhne už v neděli 28. června v Železničním muzeu moravskoslezském na nádraží Ostrava střed. Pro návštěvníky je mimo jiné připraven parní vlak, ukázky zásahu hasičů, prvorepubliková četnická stanice, vojenský lazaret z první světové války, ochutnávka slezské bramboračky nebo vystoupení Heidi Janků,“ uvedl Ivan Strachoň, náměstek hejtmana kraje. Při návštěvě industriálních atraktivit zařazených do TECHNO TRASY mohu zájemci sbírat razítka a získat zajímavé ceny.

Termíny akcí FAJNEHO LÉTA 2015:

·       Termíny akcí FAJNEHO LÉTA 2015:

·       28. 6. 2015   Železniční muzeum moravskoslezské v Ostravě

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Hezky napsané

Celý váš komentář ke státnímu svátku se mi líbil. Na konci píšete, že 28. říjen není jen datum. Je to připomínka, že když táhneme za jeden provaz, dokážeme všechno. Nemyslíte, že to je ale něco, co vy politici vůbec neděláte? Že se nejste schopni ani v dost zásadních věcech oprostit od vaší stranick...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.