Užitečné příslušenství Trust k chytrým zařízením

03.10.2014 20:17

Společnost Trust, specializující se na výrobu praktických doplňků pro digitální přístroje, přináší na tuzemský trh další užitečné příslušenství. Jedná o univerzální nabíječku Wall Charger a úzké ochranné obaly pro tablety Aeroo Folio Stand.

Užitečné příslušenství Trust k chytrým zařízením
Foto: red
Popisek: High-endový smartphone Optimus G

Univerzální nabíječka Wall Charger umožňuje prostřednictvím pěti USB portů nabíjet až 2 tablety a 3 mobilní telefony zároveň. Je kompatibilní se všemi chytrými telefony, iPady a Galaxy tablety. Pracuje se zdrojovým napětím v rozsahu 110-240 V a nabízí celkový výstupní výkon až 25 W. Na trhu je k dispozici za doporučenou koncovou cenu 849 Kč s DPH pro Českou republiku a 29,99 euro s DPH na Slovensku.

Ochrana 10“ tabletů Aeroo Folio Stand je tvořena tenkým a lehkým obalem s integrovaným stojánkem a možností polohovatelnosti ve 3 úrovních. Má měkkou vnitřní část a magnetický uzávěr. Připevnění tabletu zajišťuje lepicí páska Stick&Go, která si uchovává přilnavost bez ohledu na počet užití. Samozřejmostí je plný přístup ke všem konektorům a tlačítkům. Pouzdro je nabízeno v černé, šedé a růžové barvě za doporučenou koncovou cenu 829 Kč s DPH pro Českou republiku a 29,99 euro s DPH na Slovensku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…