V Červené Vodě a v Králíkách se diskutovalo o cestovním ruchu

10.03.2014 13:00

Králíky/Červená voda (10. 3. 2014) – Přímo uprostřed turistické oblasti v okolí Králického Sněžníku se koncem minulého týdne sešla výkonná rada Destinační společnosti Východní Čechy v čele se svým předsedou, krajským radním pro cestovní ruch, sport a volnočasové aktivity René Živným. Důvodem k výjezdnímu zasedání byla kromě návštěvy Králík i prohlídka významného lyžařského střediska Pardubického kraje SKI Parku v Červené Vodě.

V Červené Vodě a v Králíkách se diskutovalo o cestovním ruchu
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

„Jsem rád, že máme takhle kvalitní lyžařský areál v našem kraji. Rozhodně k jeho atraktivnosti přispělo i částečné propojení s rezortem v Čenkovicích přes vrchol Bukové hory. Je to moudrý krok, který napomůže zvýšení návštěvnosti. Koneckonců, ani při letošní atypické zimě si pan ředitel na nedostatek lyžařů nestěžuje,“ pochvaloval si provoz tohoto zimního střediska René Živný.

Jednání výkonné rady se konalo v Evropském domě Králíkách, kde účastníky přivítala starostka města Jana Ponocná. Přítomným představila i multifunkční prostor Evropského domu a turistického informačního centra. V průběhu schůze se řešila problematika účasti na veletrzích cestovního ruchu v následujícím roce, kongresová turistika v Pardubickém kraji nebo grantový systém podpory cestovního ruchu v kraji.

Starosta Červené Vody Miloš Harnych poté představil lyžařský areál v Červené Vodě a ředitel areálu Radek Procházka všechny ujistil, že se stále jezdí na padesáti centimetrech kvalitního sněhu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pardubickykraj.cz

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

20:48 Vězeňská služba: Pietní vzpomínka k výročí Pražského povstání

V rámci oslav výročí Pražského povstání se dnes konal vzpomínkový pietní akt na místě bývalého nacis…