V Energický den prokoukla zahrada mosteckého penzionu pro seniory

13.06.2016 10:49

Dvacet zaměstnanců United Energy včetně vedení společnosti pomáhalo 6. června seniorům z penzionu v Komořanské ulici v Mostě zvelebit tamní zahradu. Tuto jedinečnou akci firemního dobrovolnictví s názvem Energický den, organizovala teplárenská společnost již poosmé.

V Energický den prokoukla zahrada mosteckého penzionu pro seniory
Foto: Archiv UE.
Popisek: Teplárna United Energy.

V letošním roce projevily zájem o firemní dobrovolnictví 4 organizace. Mezi nimi i Městská správa sociálních služeb v Mostě, která potřebovala pomoci s pracemi v sedmi zařízeních z celkových třinácti, které provozuje. Z nich zaměstnance nejvíce zaujala žádost Penzionu pro seniory v Mostě v Komořanské ulici, kde potřebovali především strhnout starý nátěr plotu kolem domova a opatřit ho nátěrem novým a pomoci s vyčištěním chodníků a cest od plevele.

„ Energický den byl původně naplánován na pátek 3. června. Z důvodu nepříznivého počasí však byla akce přerušena a dobrovolníci se vrátili do zaměstnání. To se nám dosud nestalo. Zvelebit zahradu se nadšencům podařilo hned v pondělí 6. června, kdy už jim počasí přálo,“ řekla Miloslava Kučerová, tisková mluvčí teplárny.

Nad výsledkem činnosti dobrovolníků se rozplývala vedoucí penzionu paní Iva Macudzinská: „ O možnosti využít zaměstnance teplárny v rámci Energického dne jsem se dozvěděla až letos a tak jsme ihned podali žádost. Jsme rádi, že si United Energy vybrala zrovna nás. Oprýskaný plot nás již trápil dlouho, ale máme pouze jednoho pana údržbáře a prací, které potřebujeme udělat je mnoho. Děkuji všem za to množství práce, která zde byla udělána a za úsilí, které to vaše zaměstnance stálo.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Zástupce radí českým turistům, jak se vyhnout nepříjemnostem na mexických letištích

22:04 Ombudsman: Zástupce radí českým turistům, jak se vyhnout nepříjemnostem na mexických letištích

Chystáte se na dovolenou do Mexika? Pokud ano, čtěte pozorně. Poradíme vám, jak předejít tomu, aby v…