V Ústeckém kraji vzniká nová platforma podnikavých žen

04.06.2018 7:34

V Teplicích se konalo první setkání Platformy žen Ústeckého kraje. Platforma sdružuje aktivní a podnikavé ženy, které se zajímají o rozvoj regionu a snaží se zlepšovat kvalitu života zdejších obyvatel.

V Ústeckém kraji vzniká nová platforma podnikavých žen
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

První setkání se věnovalo aktuálně velmi diskutovanému tématu GDPR. Představil se ale i Spolek Pardubických žen, což je obdobná iniciativa v Pardubickém kraji. Semináře se zúčastnily zástupkyně různých odvětví – od ředitelek regionálních neziskových organizací zaměřených na prorodinnou politiku přes majitelky soukromých podniků až po zástupkyni advokátní kanceláře.

První setkání, o které byl nebývalý zájem, se uskutečnilo pod záštitou agentury CzechInvest. „Součástí sdružení může být vlastně jakákoliv žena, která stojí za zajímavou organizací nebo aktivitou provozovanou v Ústeckém kraji, nebo s přesahem do tohoto kraje. Domnívám se, že každý je tak trochu zodpovědný za komunitu, ve které žije, a pokud je tu iniciativa, která své okolí chce měnit k lepšímu, pak to rádi podpoříme,“ říká Alena Hájková, ředitelka ústecké kanceláře agentury CzechInvest.

Agentura CzechInvest společně s partnery momentálně plánuje další setkání, které se bude konat 19. června 2018 v prostorách Prague Startup Market. Pozvánku najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …