V nových reklamních spotech Hamé zazáří česká biatlonistická špička

01.10.2013 13:26

Hlavní tváří reklamní kampaně potravinářské společnosti Hamé se stanou reprezentanti České republiky v biatlonu. V nových inspirativních spotech se objeví Gabriela Soukalová, Ondřej Moravec a Michal Šlesingr. Televizní diváci novou kampaň Hamé zaznamenají na začátku příštího roku.

V nových reklamních spotech Hamé zazáří česká biatlonistická špička
Foto: red
Popisek: Hamé

„V kampani se chceme zaměřit zejména na mladší generaci a naše prémiové výrobky. Celou kampaň naplánujeme tak, aby kulminovala v období sportovních vrcholů celé zimní sezóny,“ říká ředitelka pro marketing a vývoj společnosti Hamé Marcela Mitáčková.

TV kampaň vzniká v režii Jakuba Hussara, držitele Bronzového lva z Cann a mnoha dalších českých i mezinárodních profesních ocenění. Celý koncept pak vyšel z dílny agentury Konektor.

Jak budou spoty s úspěšnými biatlonisty, které se začaly natáčet v uplynulých dnech v Jesenici u Prahy, vypadat, Mitáčková zatím prozradit nechce. „Cílem je propojit špičkový sport s běžnými denními činnostmi. Na více si ale diváci musí skutečně počkat do začátku příštího roku,“ naznačuje Mitáčková. Zároveň upozorňuje, že kromě televizních a rozhlasových spotů Hamé v kampani počítá také s využitím tisku, internetu a také přímou komunikací se zákazníky včetně spotřebitelských soutěží a ochutnávek.

„Je to moje první zkušenost s natáčením velké televizní reklamy a musím říci, že mě to bavilo,“ říká Gabriela Soukalová, kterou režisér za její výkon pochválil.

„Trochu mě překvapilo, jak náročné takové natáčení je a co všechno musí režisér a jeho tým řešit. Důležité jsou i sebemenší detaily,“ doplňuje Michal Šlesingr.

Hamé se do sportovního marketingu vrací po několika letech. V letech 2002 až 2007 bylo generálním sponzorem hokejového týmu HC Hamé Zlín, který během tohoto úspěšného období dokonce vyhrál extraligový titul.

Společnost Hamé je přední českou potravinářskou firmou zabývající se výrobou trvanlivých i chlazených potravin, jejíž tradice sahá k 20. létům minulého století.  Hamé svůj výrobní program průběžně rozšiřuje v souladu s požadavky moderního způsobu stravování a ve svém portfoliu tak má v současnosti na 1700 různých druhů produktů: kečupy, paštiky, masové konzervy, hotová jídla, zeleninové výrobky, ovocné směsi, džemy, kompoty, kojenecká strava, bagety, sendviče, sirupy a další. V sortimentu Hamé nalezne svůj výrobek každý, kdo vyhledává kvalitu, tradiční i nové chutě a absolutní zdravotní nezávadnost potravin za příznivé ceny. Hamé vyváží produkty do zhruba 40 zemí světa na pěti kontinentech a své výrobky nabízí také pod značkami OTMA, Veselá pastýřka, Znojmia, Hamánek, Hamé Life Style a Vasco da Gama.  Hamé má v současnosti 7 výrobních závodů v České republice a dva v zahraničí (v Rusku a Rumunsku) a v současnosti patří k největším českým producentům potravin. Sídlo společnosti je v Kunovicích u Uherského Hradiště.  Více na www.hame.cz

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…