V pekařství PAUL čeká tradiční Královský koláč

27.12.2016 11:36

Dárky jsou rozdány a do dalšího Štědrého dne daleko? Vy ale nemusíte být smutní, ještě vás čeká tradiční Královský koláč (Galettes de rois), který bude v prodeji od 27. prosince minimálně do 6. ledna, tedy do Tří králů.

V pekařství PAUL čeká tradiční Královský koláč
Foto: PAUL
Popisek: Královský koláč

Pozvěte všechny ke stolu a pak se pusťe do zábavné hry – kdo najde v koláči figurku, stává se králem. Získá korunu a příští rok je obstarání koláče na něm! Našli jste loni v koláči dárek právě vy? Pak neváhejte a zamiřte do pekařství PAUL, ať můžete splnit svoji povinnost.

Královský koláč s jablečnou nebo mandlovou příchutí bude opět k dostání ve dvou velikostech. V obou variantách bude ukrytá malá keramická hračka a k tomu zákazník získá papírovou korunu. Nezapomeňte ani na svou drahou polovičku - stačí požádat obsluhu a dostanete koruny dvě – pro krále i pro královnu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…