V rámci kontrolní akce celní správy se zabavilo přes tisíc skateboardů

13.07.2016 17:12

Ve dne 8. července 2016 se v rámci tří celních úřadů uskutečnila kontrolní akce zaměřená na vymáhání práv duševního vlastnictví se zaměřením na skate-boardy.

V rámci kontrolní akce celní správy se zabavilo přes tisíc skateboardů
Foto: CS ČR
Popisek: Celní správa ČR, logo

Pracovníci z Celních úřadů pro Moravskoslezský kraj, hlavní město Prahu a Jihomoravský kraj zrealizovali v provozovnách a centrálních skladech kontrolní akci pod názvem „SKATE“. 

Plánovaná kontrolní akce se uskutečnila na základě podnětu zástupce majitele práv duševního vlastnictví k ochranné známce FISHSKATEBOARDS. V rámci kontrol celníci zajistili celkem 1 295 kusů skateboardů podezřelých z porušování práv duševního vlastnictví. Škoda vzniklá majitelům práv duševního vlastnictví činí 1 776 460 Kč.

Celní správa České republiky se aktivně zasazuje o prosazování práv duševního vlastnictví nejen při kontrolách vnitřního trhu, ale především v rámci celního řízení při dovozu zboží ze třetích zemí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…