VLS: Mezigenerační předvánoční akce pro šumavské seniory

23.12.2019 21:29

Jedním ze splněných přání seniorů z Domova důchodců v Horní Plané na Šumavě se i letos stalo společné vánoční tvoření s lesní pedagožkou VLS a dětmi z místní základní školy. Radost všem udělala také jedlička od Vojenských lesů a statků, jmelí i pečení perníčků.

VLS: Mezigenerační předvánoční akce pro šumavské seniory
Foto: vls.cz
Popisek: Vojenské lesy a statky ČR, s. p. - logo

Mezigenerační předvánoční setkání v domově pro opuštěné seniory v Horní Plané se díky lesní pedagožce VLS Růženě Heřmánkové stává tradicí. I letos se na začátku adventu sem dorazili školáci z místní základky, aby strávili s obyvateli domova důchodců pár adventních chvil nad výrobou dekorací, cukroví a zdobením jedličky, kterou darovaly VLS.

„To, co však přineslo tu správnou atmosféru, byly především chvíle strávené při vytváření vánočních ozdob a dekorací, jak jinak s využitím převážně přírodních materiálů, při němž se zabavili jak naši osmáci, tak i ti mnohem dříve narození. Spokojené úsměvy nad hotovým dílem, vzájemná přání všeho dobrého i předání drobných dárků, které děti pro seniory samy vyrobily, už jen podtrhly smysluplnost těchto setkání, jejichž součástí můžeme být,“ okomentovala to lesní pedagožka VLS Růžena Heřmánková.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

13:04 DPP opraví tramvajovou trať na Letenském náměstí

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) začne od středy 17. dubna 2024 od brzkých ranních hodin s opravou…