VLS jsou nositelem značky Dřevo je cesta

22.01.2017 9:09

Vlastníci i správci lesů, stavební firmy, zástupci středních odborných škol, ale i výrobce hraček se sešli v úterý 10. ledna v Centru současného umění v DOXu, aby se stali nositeli značky Dřevo je cesta. Mezi prvními partnery osvětové kampaně jsou i Vojenské lesy a statky ČR.

VLS jsou nositelem značky Dřevo je cesta
Foto: vls.cz
Popisek: Vojenské lesy a statky ČR, s. p. - logo

Po podpisu “Prohlášení nositele značky”, kterým přítomní dali najevo, že sdílí myšlenky projektu, dostal každý z nich dřevěné oprávnění využívat značku Dřevo je cesta ve své činnosti.

Cílem projektu Nadace dřevo pro život je informovat veřejnost o pozitivních dopadech využívání dřeva - naší domácí obnovitelné suroviny - na životní prostředí, českou společnost a ekonomiku. Osvětová kampaň „Dřevo je cesta“ se za podpory ministerstva zemědělství rozjela vloni na podzim a komunita nositelů a podporovatelů, mezi něž se aktuálně zařadily i VLS, je strategickou součástí projektu.

„Cíl je jasný. Šířit informace o tom, že naše lesy jsou ve skvělém stavu, dřevo je naší obnovitelnou surovinou a jeho využíváním chráníme životní prostředí,“ uvedl ředitel Nadace dřevo pro život Stanislav Polák.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …