VOC Znojmo: Nestihli jste sezónu Vinobusu? Nevadí! Naplánujte si vlastní výlet

21.09.2020 18:47

Sezóna pravidelné linky Vinobusu sice skončila, to však neznamená, že náš vinařský autobus čeká nerušený odpočinek. Můžete si ho totiž pronajmout a naplánovat individuální trasu i program.

VOC Znojmo: Nestihli jste sezónu Vinobusu? Nevadí! Naplánujte si vlastní výlet
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Lákají vás známá i méně známá místa Znojemska, nebo byste rádi navštívili jiný kout republiky? Chcete poznávat pamětihodnosti, užít si den v přírodě, nebo uprostřed rozsáhlých vinic? Vinobus je tu pro vás, ať už se chystáte na výlet s rodinou, přáteli či kolegy.

S koncem sezóny v žádném případě nekončí provoz Vinobusu. „Mimo sezónu, tj. od podzimu do jara, nabízíme pronájmy. Pronájem je možný s průvodcem či bez průvodce, s využitím jeho klasické trasy i na výlety mimo náš region,“ vysvětluje František Koudela, předseda VOC Znojmo.

Současná situace nepřeje hromadným společenským akcím, uzavřeným prostorám ani větším skupinám lidí. Šanci vyrazit na výlet v pohodě a bez rizika přináší právě Vinobus.

Další možností je individuální program v rámci běžné trasy Vinobusu. „Na základě požadavků skupiny domluvíme po trase několik otevřených sklepů, kde se mohou cestující zastavit a degustovat. Rádi připravíme program přímo na míru zákazníků. Naší filozofií je ostatně přivést návštěvníky k vinařům, do sklepů a na vinice,“ připomíná Koudela.

Vinobus VOC Znojmo představuje jedinečný projekt pro turisty na Znojemsku, který není realizován nikde jinde. Díky němu mohli návštěvníci od července do poloviny září jednoduše z centra Znojma zavítat do sklepů a vinařství na Znojemsku, aniž by museli řešit dopravu tam i zpět. Autobus s kapacitou 32 míst a přívěsem na 20 kol vyjížděl třikrát denně v doprovodu průvodce. O stoupající oblibě Vinobusu svědčí skutečnost, že v letošním roce jeho vytíženost oproti loňské sezóně vzrostla o 10,5%. Přibylo nejen zahraničních pasažérů, ale také těch, kteří služby Vinobusu využívají opakovaně.

Pronajmout si Vinobus i načerpat další informace můžete ZDE v sekci Pronájem.

Vinobus VOC Znojmo je realizován za podpory Jihomoravského kraje, města Znojma, obcí Dobšice, Chvalovice, Vrbovec, Tasovice, Havraníky, Šatov a Nový Šaldorf-Sedlešovice a Vinařského fondu ČR. Aktuální informace ZDE nebo na Facebooku VOC Znojmo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…