Vánoční zpívání z balkónu

08.12.2020 12:12

Po velmi úspěšném jarním nouzovém "Zpívání z balkónu" na Bohdalci v Praze 10 se pořadatelé na poslední chvíli rozhoupali a byli zároveň přesvědčeni, aby uspořádali volné pokračování této už vlastně oblíbené akce, a tak vzniklo opět trochu netradičně "Vánoční zpívání z balkónu".

Vánoční zpívání z balkónu
Foto: Martin France
Popisek: Úspěšné Zpívání z balkónu bude mít i pokračování

Byť to celé tentokrát nejspíš proběhne v bundách a kuliších. Ale zato s vánoční výzdobou avizovaného balkónu. Interpreti opět zazpívají zcela zdarma, a to jen proto, aby připomněli, že kultura, byť i v těchto jejích těžkých časech, je stále živá a neumřela a že spoluobčanům nejenom Prahy 10 chtějí účinkující v této prapodivné době zkrátka zazpívat jen pro fajn náladu a budou se snažit i ve 2. vlně nouzového stavu vytvořit i úsměv na jejich tvářích.

Koncert se díky tomu, že se už brzy stmívá, bude konat od 15 hodin a bude trvat přibližně hodinu, a to v sobotu 12. 12. 2020 a hned následující sobotu 19. 12. 2020.

plakát

A koho že to publikum může vidět nejenom na balkónu v ulici V dolině 1515/1 c, ale ten den vždy též živě na Facebooku? Prostřídají se interpreti Marcela Březinová, Natálie Grossová, Martin France, Bohuš Matuš, Jitka Asterová, Radka Fišarová, Zuza Nová, Magda Malá, Markéta Zehrerová, Zbyněk Fric, Michaela Dolinová, Milan Šatník ad.

plakát

Zkrátka když nemůže být kultura na vánočních trzích, pódiích nebo v divadlech, jdou letos účinkující za vámi živě z balkónu a na Facebooku a to opět z Prahy 10.

V současné době hlavně zdraví a krásný advent vám, milí přátelé, přejí všichni protagonisté.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …