Ve Skiareálu Lipno vrcholí lyžařská sezóna

23.03.2016 10:15

Vrchol sezóny si užijí o velikonočních svátcích lyžaři ve Skiareálu Lipno. Od pátku až do pondělí je připravená celá řada akcí a také především sedm kilometrů sjezdovek, na kterých je kolem čtyřiceti centimetrů sněhu. Návštěvníci se mohou těšit na prosluněné svahy, nebo si užít projížďku na kolech i koloběžkách. Na Lipně jsou mimosezónní zlevněné ceny.

Ve Skiareálu Lipno vrcholí lyžařská sezóna
Foto: Skiareál Lipno
Popisek: Skiareál Lipno.

„Ve Skiareálu jsou stále velmi dobré podmínky při denním i večerním lyžování a velikonoční svátky budou skutečným vrcholem sezóny. Počasí nám opravdu přeje a tak si můžete zalyžovat i v bermudách a chytat bronz na prvním jarním sluníčku,“ zve všechny do Skiareálu Lipno jeho ředitel Petr Dušek. Upozornil, že kromě lyžování se mohou všichni vydávat i na projížďky po místní stezce směrem k Frymburku. „Otevřená už je půjčovna kol a koloběžek v budově Kapitanátu, kde platí speciální nabídka s účtenkou za skipas, má každý kolo na celý den za 150 korun,“ konstatoval Dušek.

Zmínil, že Lipno gastro již tradičně finišuje zimní sezónu lyžováním nalehko. V pátek se uskuteční další ročník lyžování v plavkách, kraťasech, trenkách, šatech, sukních, prostě tak nalehko, jak lyžařům jejich odvaha dovolí. „Pro všechny otužilce pak mají v Restauraci U Yettiho 50ti procentní slevu na veškerý sortiment,“  poznamenala Martina Přibylová z marketingu provozovatelské společnosti Lipno Servis.

Na sobotu je přichystaná akce Lipno dětem, aneb těšíme se na Velikonoce. „Především děti se od deseti hodin zapojí do tvořivých dílen v Restauraci Lanovka. Od třinácti hodin je naplánovaný odjezd stezkabusem s lišákem Foxem ke Stezce korunami stromů, kde bude také ve stejnou dobu připravené pletení pomlázky, hledání vajíček, nebo jízda zručnosti na koloběžce,“ vyjmenovala některé z bodů akce Přibylová. Pozadu s nabídkou však nezůstane ani Restaurace Lanovka, kde budou v nabídce jarní speciality jehněčí a králík. V občerstvení Terasa Kramolín si od pátku každý pochutná na vynikajícím Bombardinu s domácí šlehačkou o 25 procent levněji.

Po celé Velikonoce a v rámci jednotlivých akcí mohou návštěvníci počítat s výraznými slevami. „V pondělí bude skipas pro všechny věkové kategorie jen za dvacet korun. Děti, které se zúčastní sobotní akce, budou mít padesátiprocentní slevu na vstup do aquaworldu a sladkost k menu v Restauraci Lanovka zdarma. Další výhody nabízí karta hosta Lipno.card a zlevněné je také ubytování v místních hotelech, apartmánech i chatách,“ doplnila Přibylová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…