Ve Skiareálu Lipno vrcholí lyžařská sezóna

23.03.2016 10:15

Vrchol sezóny si užijí o velikonočních svátcích lyžaři ve Skiareálu Lipno. Od pátku až do pondělí je připravená celá řada akcí a také především sedm kilometrů sjezdovek, na kterých je kolem čtyřiceti centimetrů sněhu. Návštěvníci se mohou těšit na prosluněné svahy, nebo si užít projížďku na kolech i koloběžkách. Na Lipně jsou mimosezónní zlevněné ceny.

Ve Skiareálu Lipno vrcholí lyžařská sezóna
Foto: Skiareál Lipno
Popisek: Skiareál Lipno.

„Ve Skiareálu jsou stále velmi dobré podmínky při denním i večerním lyžování a velikonoční svátky budou skutečným vrcholem sezóny. Počasí nám opravdu přeje a tak si můžete zalyžovat i v bermudách a chytat bronz na prvním jarním sluníčku,“ zve všechny do Skiareálu Lipno jeho ředitel Petr Dušek. Upozornil, že kromě lyžování se mohou všichni vydávat i na projížďky po místní stezce směrem k Frymburku. „Otevřená už je půjčovna kol a koloběžek v budově Kapitanátu, kde platí speciální nabídka s účtenkou za skipas, má každý kolo na celý den za 150 korun,“ konstatoval Dušek.

Zmínil, že Lipno gastro již tradičně finišuje zimní sezónu lyžováním nalehko. V pátek se uskuteční další ročník lyžování v plavkách, kraťasech, trenkách, šatech, sukních, prostě tak nalehko, jak lyžařům jejich odvaha dovolí. „Pro všechny otužilce pak mají v Restauraci U Yettiho 50ti procentní slevu na veškerý sortiment,“  poznamenala Martina Přibylová z marketingu provozovatelské společnosti Lipno Servis.

Na sobotu je přichystaná akce Lipno dětem, aneb těšíme se na Velikonoce. „Především děti se od deseti hodin zapojí do tvořivých dílen v Restauraci Lanovka. Od třinácti hodin je naplánovaný odjezd stezkabusem s lišákem Foxem ke Stezce korunami stromů, kde bude také ve stejnou dobu připravené pletení pomlázky, hledání vajíček, nebo jízda zručnosti na koloběžce,“ vyjmenovala některé z bodů akce Přibylová. Pozadu s nabídkou však nezůstane ani Restaurace Lanovka, kde budou v nabídce jarní speciality jehněčí a králík. V občerstvení Terasa Kramolín si od pátku každý pochutná na vynikajícím Bombardinu s domácí šlehačkou o 25 procent levněji.

Po celé Velikonoce a v rámci jednotlivých akcí mohou návštěvníci počítat s výraznými slevami. „V pondělí bude skipas pro všechny věkové kategorie jen za dvacet korun. Děti, které se zúčastní sobotní akce, budou mít padesátiprocentní slevu na vstup do aquaworldu a sladkost k menu v Restauraci Lanovka zdarma. Další výhody nabízí karta hosta Lipno.card a zlevněné je také ubytování v místních hotelech, apartmánech i chatách,“ doplnila Přibylová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

16:46 Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

Šetření v případě českého seniora žijícího v USA se změnilo v pátrání po důkazech, které by České sp…