Veeam překonal hranici 100 000 zákazníků a v Q1 2014 dosáhl rekordních příjmů

04.05.2014 16:52

Poskytovatel řešení, které zajišťuje nepřetržitou dostupnost moderních datacenter TM, zvýšil své příjmy za období Q1 2014 o 56 % při porovnání se stejným obdobím loňského roku. Pro Veeam jde o 25. kvartál v řadě, ve kterém se může pochlubit více než 50 % meziročním růstem.

Veeam překonal hranici 100 000 zákazníků a v Q1 2014 dosáhl rekordních příjmů
Foto: red
Popisek: Veeam, inovativní poskytovatel ochrany pro moderní datacentra

Veeam® Software, inovativní poskytovatel řešení, které zajišťuje nepřetržitou dostupnost moderních datacenter TM, dnes oznámil překonání hranice 100 000 zákazníků a zveřejnil také rekordní příjmy za první čtvrtletí roku 2014. Veeam uzavřel první kvartál roku 2014 s 48 % meziročním nárůstem počtu předplatného nových licencí. A dále v Q1 2014 zvýšil meziroční příjem za celkový počet předplatného nových licencí o 56 %. Pro společnost jde již o 25. kvartál v řadě, ve kterém celkové příjmy vzrostly o více než 50 procent v meziročním srovnání.

„Veeam pokračuje v překonávání mezery, která se objevila mezi požadavky moderního byznysu a možnostmi IT na poskytnutí kontinuálního provozu a flexibility,“ řekl Ratmir Timashev, CEO společnosti Veeam. „Organizace čelí hrozbám jako je ztráta dat, dlouhé časy na obnovu, nespolehlivá ochrana dat a nedostatečně transparentní IT prostředí. Pokročilá ochrana dat od společnosti Veeam, která kombinuje virtualizaci, cloud a další dostupné technologie, doplňuje moderní datacentra. Zajišťuje, že životně důležité aplikace více než 100 000 zákazníků, zůstanou dostupné kdykoliv, kdekoliv a na jakémkoliv zařízení.

Naše nedávno oznámené partnerství s firmou NetApp, které bude integrované v nové verzi řešení Veeam Backup & Replication v8, je důkazem naší snahy umožnit nepřetržitou dostupnost moderního byznysu (Always-on-Business) poskytováním pokročilé ochrany dat v moderních datacentrech,“ dodal Ratmir Timashev.

V prvním čtvrtletí 2014 Veeam zaznamenal tyto důležité události:

Růst zákazníků: Za první kvartál 2014 přibylo společnosti Veeam více než 9 400 nových zákazníků, čímž byla překonána hranice 100 000 platících zákazníků. Veeam pokračuje v rychlém tempu získávání zákazníků, měsíčně jich společnosti přibyde až 3000. Na základě rychlého růstu se Veeam rozhodl k uspořádání své první vlajkové akce nazvané Veeam ON: The World’s Premier Data Center Availability Event. Ta se  uskuteční 6. - 9. října 2014 v hotelu Cosmopolitan v Las Vegas. Veeam plánuje pozvat špičkové experty z oboru společně se zákazníky, aby šířil povědomí o provozu moderního byznysu.

Program Veeam cloud provider (VCP): Veeam se rozhodl přidat k programu Kaseya Technology Alliance, čímž hodlá lépe podporovat narůstající počet poskytovatelů služeb, kteří používají Veeam backup & Replication™. Veeam zároveň vyvinul přidanou funkci pro správu virtuálního systému Kaseya (VSA). „Jsme opravdu rádi, že se Veeam přidal k programu Kaseya. Integrace této přidané funkce zákazníkům značně zjednoduší správu virtualizovaného prostředí, protože zviditelní data Veeam v rámci konzole pro správu prostředí Kaseya,“ řekl Don LeClair, výkonný viceprezident Product Managementu společnosti Kaseya. „Cílem firmy Kaseya je zjednodušená, centralizovaná správa cloudových, lokálních, virtualizovaných a distribuovaných prostředí. Integrace s lídrem ve virtuálním zálohování tak poskytuje naší nabídce ještě větší sílu.“ V prvním kvartálu 2014 Veeam mimo jiné přidal také dva nové agregátory pronájmu v rámci VCP, a to v USA (Insight) a Číně (ECS)

Nárůst partnerů a nové marže: Veeam je společnost, která je 100 % založená na prodeji skrze partnery, a proto zvyšuje pobídky a podporu svým 25 000 ProPartnerům na celém světě. Veeam také představil svou certifikaci inženýrů – Veeam Certified Engineer (VMCE), která partnerům umožňuje sestavit řešení a služby Veeam v rámci jejich vlastních virtualizačních postupů.

Tým pro státní, místní a vyšší vzdělávání (SLED): Veeam stále roste na trhu státního, místního a vyššího vzdělávání. V severní Americe byl proto založen speciální tým, který se věnuje pouze této oblasti a rozumí specifickým požadavkům v oblasti vzdělávání. Nový tým bude úzce spolupracovat s veřejným sektorem a pomůže splnit všechny výzvy na dodržování požadavků moderního byznysu v této oblasti.

V prvním kvartálu 2014 Veeam obdržel množství prestižních ocenění v oboru, mezi ně patří například tyto:

InfoWorld 2014 Products of the Year: Řešení Veeam Backup & Replication v7 zvítězilo v kategorii nejlepší hardware, software, vývojářské nástroje a cloudové služby roku.

Cena čtenářů Virtualization Review 2014 a Ultimate Buyers’ Guide: Společnost Veeam se stala finalistou ve 2 kategoriích – Virtualizační management a optimalizace a Kontinuita provozu. V první kategorii uspěl Veeam Management Pack™, ve druhé pak řešení Veeam Backup & Replication.

CIO 50 Award: Společost ARGAS, zákazník Veeam sídlící v Saudské Arábii, vyhrála ocenění jako společnost s vysoce výkonným IT.

Channel Partner: Program Veeam ProPartner byl oceněn ve srovnávací studii společnosti Insalcon, která porovnávala partnerské programy prodejců zálohovacích řešení. Společnost Insalcon je konzultantská společnost v oblasti prodeje, studie byla vypracována ve spolupráci s německým časopisem Channel Partner.

Storage Magazine Products of the Year: Produkt Veeam Backup & Replication v7 byl jmenovám produktem roku 2013 v kategorii Software a služby pro zálohování a obnovu po havárii

CRN Data Center 100: Veeam je uveden ve výročním seznamu CRN Data Center 100, který představuje prodejce životně důležitých technologií pro chod dnešních datacenter

CRN 2014 Partner Program Guide: Veeam byl oceněn 5 hvězdičkami v příručce CRN 2014 Partner Program Guide. Tento seznam vydávaný jednou ročně poskytuje informace o prodejcích IT řešení poskytovatelům služeb. Tyto informace jsou pro poskytovatelé důležité k vyhodnocení jejich spolupracujících prodejců IT, nebo prodejců,  jejichž spolupráci zvažují.

O společnosti Veeam:

Veeam® poskytuje řešení, které umožňuje kontinuální provoz moderního byznysu (Always-on-BusinessTM) a nepřetržitou dostupnost moderních datacenter TM. Veeam zná výzvy, které přináší požadavky organizací na neustálou dostupnost a kontinuální provoz, a dokáže jim vyhovět pomocí řešení poskytujícího rychlou obnovu, zabránění ztrátě dat, ověřitelnou ochranu, zmírnění rizik a kompletní transparentnost. Řešení Veeam Backup & Replication™ ovlivňuje technologie moderních datacenter včetně VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, NetApp storage, a HP 3PAR StoreServ a StoreVirtual Storage, a pomáhá organizacím splňovat cíle bodů obnovení a doby obnovení, šetřit čas, zbavovat se rizik a výrazně snižovat kapitálové a provozní náklady.

Sada Veeam Backup Management Suite™ poskytuje všechny výhody Veeam Backup & Replication spolu s pokročilým monitoringem, reportingem a plánováním zálohovací infrastruktury. Sada Veeam Management Pack™ (MP) rozšiřuje možnosti monitorování Microsoft System Center do podnikového prostředí vSphere a nabízí také monitoring, reporting a plánování kapacity pro infrastrukturu Veeam Backup & Replication. Program Veeam Cloud Provider program (VCP) nabízí flexibilní měsíční a permanentní licence, aby vyhověl potřebám poskytovatelů hostingu, řízených služeb a cloudu. Program VCP spojuje v současnosti 4 500 partnerů z řad poskytovatelů služeb po celém světě. Měsíční nájem je dostupný ve více než 70 zemích a nabízí ho více než 50 Veeam prodejců.

Veeam byl založen v roce 2006 a v současné době má přes 23 000 ProPartnerů a více než 101 000 zákazníků po celém světě. Globální centrála společnosti se nachází v Baaru ve Švýcarsku, další pobočky má společnost Veeam po celém světě. Více informací naleznete zde: http://www.veeam.com/cz/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…