Velké divadlo Plzeň hostí mezinárodní vystoupení žáků baletních škol

01.11.2017 21:42

Plzeňské Velké divadlo bude v neděli 5. listopadu 2017 hostit X. ročník mezinárodního exhibičního vystoupení žáků baletních škol BALET GALA 2017. Začátek představení bude v 18 hodin. Jedná se o jedinečnou akci nejen v České republice, ale i ve střední Evropě.

Velké divadlo Plzeň hostí mezinárodní vystoupení žáků baletních škol
Foto: plzen.cz
Popisek: Divadlo J. K. Tyla v Plzni

Na slavnostní exhibici se představí vítězové a laureáti tuzemských a zahraničních soutěží včetně soutěže Plzeňský střevíček, který je pokračovatelem nejstarší amatérské baletní soutěže u nás. Jako hosté vystoupí žáci tanečních konzervatoří a také sólisté Národního divadla a Státní opery v Mnichově Adam Zvonař a Radka Příhodová.

Od roku 2013 jsou součástí BALET GALA taneční workshopy, kterých se mohou účastnit zájemci z řad široké veřejnosti. Letos proběhnou v sobotu 4. listopadu v prostorách FIT DANCE ART Plzeň na náměstí Republiky 28. Nebude chybět moderní ani klasický balet a step.

Vstupenky jsou k zakoupení online přes Plzeňskou vstupenku a v pokladně předprodeje Divadla Josefa Kajetána Tyla v Plzni.

Více informací naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…