Velký návrat na televizní obrazovky – Michal Suchánek a Richard Genzer na TV Barrandov v pořadu Kdo to ví?

16.11.2016 17:40

Skupina Barrandov získala od britské produkční společnosti Fremantle Media exkluzivní práva na vysílání soutěžního pořadu Who knew?, který bude v Česku známý jako Kdo to ví? Světově úspěšnou vědomostní soutěž bude TV Barrandov poprvé vysílat již 21. listopadu od 20:20, role nekompromisního moderátora se ujal herec Michal Novotný.

Velký návrat na televizní obrazovky – Michal Suchánek a Richard Genzer na TV Barrandov v pořadu Kdo to ví?
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Věděli jste o tom, že lze z vajíčka vyrobit hopík, Isaac Newton vynalezl dvířka pro kočky či snad, že ve Švýcarsku můžete chovat morčata jen v párech? Nová zábavná show Kdo to ví? nabídne spoustu zajímavých odhalení, TV Barrandov ji bude vysílat každé pondělí a neděli večer. Diváci se mohou těšit na netradiční otázky, napínavé úkoly a úžasné experimenty, které bude ve studiu či speciální laboratoři předvádět podivínský vědec v podání Bronislava Kotiše.

Během každého dílu proti sobě usednou dvě soutěžní družstva, každé ve složení jedné známé osobnosti a jednoho kapitána, těmi budou pravidelně Richard Genzer a Michal Suchánek. Týmy se snaží správně zodpovědět otázky ze dvanácti okruhů a díky tomu pro svou část publika vyhrát co nejvíce peněz – v této soutěži si totiž výhru odnáší diváci, kteří fandí přímo ve studiu.

Všichni znají duo Richard a Michal jako parťáky, tentokrát se však utkají jako rivalové: „Kamarádství končí. Máme každý z nás jasný cíl, vyhrát!“ vzkazuje Michal Suchánek svému soupeři. A jak se na natáčení pořadu připravuje jeho protivník Richard Genzer? „Je to v podstatě improvizace. Těžko se s hostem domluvíte, co máte říkat a hlavně nevíte, co si vyberete za otázku. Nejvíc nás baví, že diváci, kteří sedí za námi na tribuně, vyhrají peníze.“

Spolupráce Skupiny Barrandov a mezinárodně významné produkční společnosti Fremantle Media se bude týkat i dalších pořadů. Kdo to ví? je prvním z těchto formátů, který se na barrandovských kanálech objeví. Fremantle Media stojí za řadou úspěšných televizních show dosahujících rekordů v televizní sledovanosti po celém světě. Z jejich dílny pochází např. pěvecká talentová show Pop Idol, u nás vysílaná jako Česko Slovenská Superstar, X Factor či třeba Pět proti Pěti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…