Věrná zákaznice pekařství PAUL poletí do Paříže

23.11.2016 10:50

Podzimní soutěž o prodloužený víkend v Paříži v hodnotě 30.000 Kč, kterou pro své zákazníky připravilo francouzské pekařství PAUL, zná již svého vítěze, tedy přesněji řečeno vítězku.

Věrná zákaznice pekařství PAUL poletí do Paříže
Foto: Paul
Popisek: Vítězka soutěže s pekárnou Paul a zájezd do Paříže

Paní Jana neskrývala své nadšení a překvapení z výhry: „Pořád tomu nemůžu uvěřit, soutěžní lístky za mne na úplně poslední chvíli odevzdával manžel, kterému se takový úkol moc nelíbil. Teď je ale nadšený a do Paříže se těší,“ smála se sympatická výherkyně, která patří mezi věrné zákazníky pekařství PAUL, do pobočky na Flóře chodí již od jejího otevření v roce 2008. 
 
Ze soutěžních sezonních produktů nejvíce paní Janě chutnal jogurt s medem a hroznovým vínem, obecně má ale nejraději pistáciovou makronku. Do pekařství PAUL zavítá i několikrát týdně, nejčastěji si chodí pro něco dobrého na snídani, nebo se zastaví na rajčatovou polévku či obloženou vícezrnnou bagetu s camembertem a jablky.
 
Do soutěže bylo zařazeno několik tisíc soutěžních lístků od zákazníků z celé České republiky. Vedle hlavní ceny bylo ve hře ještě deset poukazů v hodnotě 1.000 Kč do pekařství PAUL. A ti, kteří tentokrát nevyhráli, nemusí být smutní – na jaro se chystá další soutěž, tentokrát spojená s jedním z nejoblíbenějších produktů francouzského pekařství – sladkými barevnými makronkami.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…