V zázemí restaurace DUNG LIEN bylo při kontrole, uskutečněné 25. 11. 2016 na podnět SZPI, zjištěno, že zde zabíjeli, porcovali a skladovali kachny a patrně z nich následně připravovali pokrmy pro své hosty. Vše výše uvedené probíhalo bez předchozího schválení ze strany veterinárního dozoru, což je nepřípustné, navíc v nevyhovujících hygienických podmínkách.
Kromě 650 kg masa a kostí zde bylo přechováváno také osm živých kachen. Z tohoto důvodu předá SVS Úřadu městské části Praha – Libuš zároveň podnět pro podezření na týrání zvířat.
Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
Co by EU měla z toho, kdyby nás zatáhla do války?
Vy tvrdíte, že se o to pokouší. Proč by to dělala? A k té mírové iniciativě Trupma. Podle vás je jeho návrh vůči Ukrajině spravedlivý? Nezohledňuje jen zájmy USA a Ruska?
Další články z rubriky
22:08 MHMP: Na Mariánském náměstí se opět rozhořelo Betlémské světlo
Na pražský magistrát znovu doputovalo Betlémské světlo, které od skautů převzali primátor Bohuslav S…
- 19:15 ČEZ na Dlouhých stráních dokončil investice za 840 milionů
- 16:13 Jihočeský kraj: Pohodlná cesta na hory a atraktivní slevy na skipasy
- 11:27 DPP a odborové organizace se dohodly na dodatku ke kolektivní smlouvě
- 7:14 Hospodářská komora se s ministryní Mrázovou shodla na principech novely stavebního zákona
- 22:03 ASO: První kolektivní smlouva vyššího stupně na rok 2026 byla podepsána




