V zázemí restaurace DUNG LIEN bylo při kontrole, uskutečněné 25. 11. 2016 na podnět SZPI, zjištěno, že zde zabíjeli, porcovali a skladovali kachny a patrně z nich následně připravovali pokrmy pro své hosty. Vše výše uvedené probíhalo bez předchozího schválení ze strany veterinárního dozoru, což je nepřípustné, navíc v nevyhovujících hygienických podmínkách.
Kromě 650 kg masa a kostí zde bylo přechováváno také osm živých kachen. Z tohoto důvodu předá SVS Úřadu městské části Praha – Libuš zároveň podnět pro podezření na týrání zvířat.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva
Opravdu myslíte, že za útok na Babiše může vláda?
Myslíte, že za rostoucí násilí a čím dál víc rozdělenou společnost může jen tato vláda? Podle mě za to můžete všichni politici - to jak se k sobě chováte, myslíte, že to je cesta, jak dosáhnout toho, aby se hlavně k sobě navzájem chovali lidé zase lépe a dokázali respektovat názor jiných, s kterým t...
Další články z rubriky

20:16 Lesy ČR: Lesní pedagogika nadchla na Vysočině
Z lesů v kopcích, do nichž se technika nedostane, často svážejí dříví tažní chladnokrevní koně. V so…
- 16:18 FNUSA: Do Brna přijedou světoví odborníci na léčbu nádorů i epilepsie
- 11:14 ČEZ kupuje společnost Gas Distribution
- 7:16 MŽP: Dalších 300 milionů pomůže školám, nemocnicím i sociálním službám
- 20:16 ČSÚ: Meziroční růst maloobchodních tržeb zpomalil
- 16:14 AOPK ČR: Návrat vzácných dravců do Jeseníků potvrdil letošní průzkum