Vězeňská služba: Příslušník hradecké věznice 3. na mistrovství republiky v badmintonu

16.02.2023 20:29 | Tisková zpráva

Příslušník Vazební věznice Hradec Králové Lukáš Holub je dalším úspěšným sportovcem v řadách zaměstnanců Vězeňské služby ČR. Dozorce a profesionální hráč badmintonu se aktuálně umístil na Mistrovství České republiky v Českých Budějovicích ve dvouhře na 3. místě.

Vězeňská služba: Příslušník hradecké věznice 3. na mistrovství republiky v badmintonu
Foto: vscr.cz
Popisek: Vězeňská služba ČR - logo

Lukáš Holub je také Juniorský Mistr České republiky, vítěz Yonex Berlin Junior Cupu, vítěz Českých akademických her 2017, 2019. Účastnil se juniorského MS v Malajsii a také ME v Polsku, je několikanásobným vítězem domácích turnajů dospělých GPA a GPB a Vicemistr České republiky ve čtyřhře mužů. „K vězeňské službě jsem nastoupil minulý rok v únoru, myslel jsem, že profesionální sport a práce nejdou dohromady a budu muset se sportem skončit, opak je ale pravdou a já mohu i nadále pokračovat v profi sportu a vítězit na turnajích. A teď jsem k tomu přidal medaili ze dvouhry na MCR v Českých Budějovicích. Ze které mám obrovskou radost a tímto bych chtěl tedy poděkovat všem za podporu a kolegům a nadřízeným za to, že jsem mohl na MCR startovat a mohu i nadále pokračovat v profi sportu."

Přejeme Lukášovi Holubovi, ať se mu i nadále daří jak na poli sportovním, tak také profesním.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

22:28 HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

Ve dnech 25.7 a 26. 7. se v budově GŘ HZS ČR uskutečnilo pracovní jednání se zástupci Saska a Bavors…