Vězeňská služba: Příslušník hradecké věznice 3. na mistrovství republiky v badmintonu

16.02.2023 20:29 | Tisková zpráva

Příslušník Vazební věznice Hradec Králové Lukáš Holub je dalším úspěšným sportovcem v řadách zaměstnanců Vězeňské služby ČR. Dozorce a profesionální hráč badmintonu se aktuálně umístil na Mistrovství České republiky v Českých Budějovicích ve dvouhře na 3. místě.

Vězeňská služba: Příslušník hradecké věznice 3. na mistrovství republiky v badmintonu
Foto: vscr.cz
Popisek: Vězeňská služba ČR - logo

Lukáš Holub je také Juniorský Mistr České republiky, vítěz Yonex Berlin Junior Cupu, vítěz Českých akademických her 2017, 2019. Účastnil se juniorského MS v Malajsii a také ME v Polsku, je několikanásobným vítězem domácích turnajů dospělých GPA a GPB a Vicemistr České republiky ve čtyřhře mužů. „K vězeňské službě jsem nastoupil minulý rok v únoru, myslel jsem, že profesionální sport a práce nejdou dohromady a budu muset se sportem skončit, opak je ale pravdou a já mohu i nadále pokračovat v profi sportu a vítězit na turnajích. A teď jsem k tomu přidal medaili ze dvouhry na MCR v Českých Budějovicích. Ze které mám obrovskou radost a tímto bych chtěl tedy poděkovat všem za podporu a kolegům a nadřízeným za to, že jsem mohl na MCR startovat a mohu i nadále pokračovat v profi sportu."

Přejeme Lukášovi Holubovi, ať se mu i nadále daří jak na poli sportovním, tak také profesním.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec