Viceprezident HK ČR Roman Pommer se stal předsedou představenstva pražské Hospodářské komory

15.11.2015 20:59

Novým předsedou představenstva pražské hospodářské komory se stal Roman Pommer, který je zároveň i viceprezidentem HK ČR. Zvolilo ho Shromáždění delegátů HKP, které se sešlo 13. listopadu 2015. Delegáti rovněž rozhodli, že sníží počet členů představenstva pražské komory z patnácti na jedenáct členů.

Viceprezident HK ČR Roman Pommer se stal předsedou představenstva pražské Hospodářské komory
Foto: Archiv
Popisek: Hospodářská komora - logo

Místopředsedou představenstva byl zvolen dlouholetý člen komory František Blažek (fyzická osoba) a členem představenstva se stal Ing. Pavel Hadinec (PP ADVISORS, a.s.).

Noví členové vedení Hospodářské komory hl.m. Prahy byli Shromážděním delegátů voleni poté, co byl v květnu odvolán z funkce předseda představenstva HKP Petr Kužel. Členové komory mu tehdy vyslovili nedůvěru, protože 6 členů představenstva nemělo platný mandát, aby své funkce mohli zastávat.

Roman Pommer je viceprezidentem Hospodářské komory České republiky od roku 2014. V jeho kompetenci jsou zejména cechy a řemesla. „Ve funkci předsedy představenstva se chci zasadit o prohloubení vztahů mezi HK ČR, HKP a obvodními pražskými komorami. Jde mi také o znovunastavení a zkvalitnění procesů a legislativy tak, aby byly prospěšné našim členům. Aby komora na všech svých úrovních byla opravdu důvěryhodným partnerem členským firmám, vládě, pražskému magistrátu i městským částem,“ řekl po svém zvolení Roman Pommer.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…