Videoportál VOYO míří do všech obývacích pokojů. Spouští IP BOX VOYO Player

11.09.2013 9:48

Videoportál VOYO patřící do portfolia skupiny Nova uvádí na trh IP box VOYO Player. Ten umožní využívat služby VOYO a sledovat filmy, seriály a přímé přenosy sportovních událostí i v obyčejných televizorech.

Videoportál VOYO míří do všech obývacích pokojů. Spouští IP BOX VOYO Player
Foto: nova.cz
Popisek: Logo televize Nova

VOYO Player rozšiřuje dostupnost videoportálu VOYO i o obyčejné televizory, které nepatří do kategorie tzv. SMART TV. Kromě přístupu ke kompletní knihovně VOYO obsahující až 1 800 filmů, seriálů i pořadů televize Nova a dále i ke kanálům, mezi kterými nechybí NOVA Sport nebo VOYO Cinema. Player umožňuje i připojení televizoru k internetovým aplikacím zpravodajského portálu TN.cz, Yahoo Weather, Picasa a Facebook. VOYO Player je již nyní dostupný na eshopu skupiny NOVA Yoopy.cz, zákazníci ho během několika týdnů budou moci zakoupit i u prodejců elektroniky Euronics a Planeo nebo na Mall.cz.

„VOYO Player je pro nás významným zařízením, které přiblíží VOYO těm zákazníkům, kteří by seriály, filmy či sportovní události dostupné na naší službě rádi sledovali pohodlně na televizorech, neboť v České republice je stále více než 2,5 mil. používaných TV, které jsou starší než 3 roky.
 VOYO Player se navíc může do budoucna stát jedinečnou platformou pro rozvoj dalších služeb,“ říká Petr Horák, ředitel VOYO skupiny Nova.

 VOYO Player obsahuje integrovanou WIFI, přes kterou je možné každý televizor připojit na internet. K připojení zařízení k televizoru je dodáván HDMI kabel, v případě že bude uživatel připojovat televizor bez podpory HDMI, je nutné dokoupit kabel CINCH s redukcí AV Jack. VOYO Player umožňuje přehrávání filmů či prohlížení fotografií přes USB i DLNA. IP box je možné zakoupit na eshopu skupiny NOVA Yoopy.cz za 1399 Kč a dále v sítích Euronics, Planeo a na Mall.cz.

 Služba VOYO je momentálně dostupná kromě PC i na chytrých televizorech LG, Samsung či Panasonic a na chytrých telefonech a tabletech s podporou operačních systémů iOS a Android. Předplatné VOYO je k dispozici od 189 Kč měsíčně a koupit jej zákazníci mohou nejen na webu www.voyo.cz, ale i ve vybraných prodejnách řetězce Tesco, v síti Euronics, Planeo, OMKO a na Yoopy.cz, kde jsou k dostání VOYO stírací karty, nebo na pobočkách Tipsport v podobě aktivačního kódu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …