Vítězem Prazdroje talentů 2013 se stali strakoničtí Bags

22.09.2013 19:40

Finále třetího ročníku hudební soutěže Prazdroj talentů rozhodlo o letošním vítězi. Novým hudebním objevem se stala strakonická kapela Bags, které fanoušci poslali od 2. do 16. září nejvíce hlasů. Absolutnímu vítězi tak zajistili především místo v hlavním hudebním programu letošního Pilsner Festu.

Vítězem Prazdroje talentů 2013 se stali strakoničtí Bags
Foto: red
Popisek: Plzeňský Prazdroj

Ze sedmi kapel, které se do finále Prazdroje talentů probojovaly v rámci tradičních koncertů Léto v Prazdroji, fanouškové ve veřejném hlasování ve dnech 2. až 16. září nejvíce ocenili hudební skupinu Bags. Osmičlenná formace se Strakonic porazila vyrovnané soupeře Chai, Coctail… alá motejl, Isua, Frajara Putika, Fanfan a Pillow Fight. Za své prvenství Bags získají pivo Pilsner Urquell na rok zdarma a především angažmá na letošním Pilsner Festu za honorář 20 tisíc korun. Kapela Bags vystoupí v 13.15 na spodní scéně, a zahájí tak hudební program Pilsner Festu, oslav uvaření první várky piva Pilsner Urquell dne 5. října.

Bags, strakonická skupina osmi muzikantů, odehrála už přes 150 koncertů, vydala 3 EP a jedno CD. Fanoušci je znají nejen z festivalů, ale i jako předskokany větších kapel, jako je Vypsaná fixa, Mandrage či například UDG. Jejich energický pop rock oživený elektronikou nadchl posluchače Léta v Prazdroji a nyní bude mít příležitost oslovit také tisíce návštěvníků Pilsner Festu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…