Vítězství ve čtvrtém duelu Prazdroje talentů si připsala kapela Mother’s Funkers

06.08.2014 18:54

Ve čtvrtém duelu zvítězila skupina Mother’s Funkers a je o krůček blíže ke svému vysněnému cíli. Naopak s nadějí vystoupit na Pilsner Festu* se loučí kapela L’RU. V pátém duelu se fanoušci mohou těšit na popový souboj dvou pražských kapel MooF a Mono Love, který se uskuteční na nádvoří plzeňského pivovaru 7. srpna. Večer doplní Bára Zemanová se svojí pop-rock’n’rollovou skupinou.

Vítězství ve čtvrtém duelu Prazdroje talentů si připsala kapela Mother’s Funkers
Foto: red
Popisek: Plzeňský Prazdroj

Poslední červencový čtvrtek ovládla skupina Mother’s Funkers, která nedala svému sokovi šanci a postupuje do zářijového finálového hlasování. Celý čtvrtý duel se nesl v příznivé atmosféře a v návštěvnosti překonal zatím všechny předešlé. Podpořit svoje oblíbence a zavzpomínat na staré rockové časy se skupinou Turbo přišlo více jak tři tisíce fanoušků.

V dalším, v pořadí již pátém duelu, se 7. srpna v 19.00 hod na nádvoří Plzeňského Prazdroje utkají dvě popové kapely MooF a Mono Love. Fanoušci mohou pro svého favorita hlasovat na www.pilsnerfest.cz následujících šest dní po odehrání duelu. Závěrečné hlasování o celkového vítěze proběhne od 3. do 14. září.

Po duelu již tradičně následuje koncert, tentokráte se představí Bára Zemanová & BAND. Tato mladá zpěvačka se proslavila díky třetí řadě SuperStar a rozhodně nepatří mezi hvězdičky, které by ihned po televizní show zhasly. Na svém kontě má již dvě úspěšné desky, které sklidily úspěch jak u fanoušků, tak i u hudebních kritiků.

Pražská kapela MooF je charakteristická popem, jazzem a R’n’B. Americký časopis Found tento styl hudby nazývá „Elevator music“. Tato pětičlenná partička muzikantů odehrála od roku 2012 několik koncertů a jejich fanouškovská základna se s každým novým vystoupením rozrůstá.

Mono Love je pražská popová kapela, která má své počátky v roce 2005. Skupina se však naplno rozjela až v roce 2013, kdy natočila své EP „Ordinary Hero“ a v roce 2014 singl „SUN“. Skupinu tvoří čtyři mladí hudebníci Romario s elektrickou kytarou, baskytarista eLTea, bubeník Paul Wild a frontmanem kapely je Dave se svým charismatickým hlasem.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…