Vodafone: Výhodné volání pro rodiny a datová SIM karta za super cenu

06.12.2013 13:31

Vodafone navazuje na nabídku „Tarif pro dítě zdarma“ a představuje tarif pro partnera se slevou dvě stě korun. Tarif „Red do sítě pro partnera“ může zákazník pořídit komukoliv blízkému za 299 korun.

Vodafone: Výhodné volání pro rodiny a datová SIM karta za super cenu
Foto: red
Popisek: Vodafone

Pro ty, kdo si chtějí pořídit ke své SIM kartě druhou datovou kartu, připravil Vodafone datový tarif s názvem „Data za super cenu“, se kterým zákazník získá 500 MB dat za 90 korun měsíčně. Vánoční nabídku si mohou pořídit noví i stávající zákazníci od 11. listopadu do konce ledna.

„Chceme, aby naši zákazníci mohli být nejen na Vánoce co nejvíce se svými blízkými, proto jsme připravili výhodnou nabídku pro celou rodinu. S tarifem Red v kombinaci s výhodnou nabídkou pro partnera a dítě může celá rodina volat a psát neomezeně v síti Vodafone za méně než tisíc korun měsíčně,“ říká Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky ve Vodafonu.
Red do sítě pro partnera:

Zákazník získá za 299 korun měsíčně neomezené volání a SMS v síti Vodafone, 130 minut na volání do ostatních sítí a 150 MB dat. Red do sítě pro partnera může pořídit komukoliv blízkému každý, kdo používá, nebo si aktivuje, tarif s minimálním měsíčním plněním 690 Kč. Standardní cena tarifu Red do sítě je 499 Kč.

Tarif Red do sítě pro partnera lze kombinovat s Tarifem pro dítě zdarma a ušetřit měsíčně i několik sto korun, například:

Tříčlenná rodina – pořídí-li si otec tarif Red za 699 korun, může pořídit manželce tarif Red do sítě pro partnera za 299 korun a dítěti Tarif pro dítě zdarma => rodina tak zaplatí měsíčně dohromady 998 korun, čímž ušetří každý měsíc 512 korun.
Data za super cenu:

Zákazníci získají 500 MB dat měsíčně za 90 korun, se kterými budou moct už brzy využít vysokorychlostní Turbo Internet* v prvních regionech. Tarif si může pořídit každý, kdo používá, nebo si aktivuje některý z tarifů s minimálním měsíčním plněním 249 korun. Nabídka platí se smlouvou na 2 roky.
Karta pro partu:

Pro zákazníky s předplacenou kartou Vodafone již začátkem října připravil Kartu pro partu, se kterou si mohou čtyři blízcí volat v síti Vodafone za 1,90 Kč.
Firemní zákazníci:

Firemním zákazníkům Vodafone přináší výhody po celý rok, pro období Vánoc si pro ně přichystal například slevu na chytré telefony, nebo tablety ve výši 500 či 1 000 Kč podle výše měsíčního úvazku.

Na vánoční nabídku poběží od 15. listopadu kampaň v TV, tisku, na internetu a venkovních nosičích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

13:55 ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

Během čtyř květnových víkendů se budou moci lidé podívat do útrob unikátního vodního díla, vybudovan…