Vojenské lesy a statky: Oceňování pozemků ve Vrběticích začne ještě v létě

20.07.2018 9:18

Vojenské lesy a statky ČR (VLS) v souvislosti se zpřístupněním části areálu muničního skladu a v souladu se zákonem o zadávání veřejných zakázek zaslaly znalcům výzvu k podání cenových nabídek za zpracování znaleckého posudku na ocenění pozemků v muničním skladu Vrbětice. Předmětem ocenění budou pozemky, které lze ocenit v důsledku zpřístupnění části areálu muničního skladu od 1. 7. 2018.

Vojenské lesy a statky: Oceňování pozemků ve Vrběticích začne ještě v létě
Foto: vls.cz
Popisek: Vojenské lesy a statky ČR, s. p. - logo

O možnosti odkoupit či směnit pozemky v areálu muničního skladu, u nichž bylo dlouhodobě omezeno užívací právo vlastníků z důvodu provádění pyrotechnické očisty, rozhodla již minulá vláda. Konkrétním jednáním s vlastníky pozemků o podmínkách jejich převodu na VLS však dlouhodobě bránila nepřístupnost dané oblasti.

„Naším cílem je v co možná nejkratším čase předložit majitelům pozemků cenovou nabídku vycházející ze znaleckého posudku. Předpokládáme, že smlouvu o dílo s předkladatelem vítězné nabídky uzavřeme na přelomu července a srpna a bezprostředně poté začne oceňování pozemků v přístupných lokalitách areálu muničního skladu.“ uvedl správní náměstek VLS Jiří Špelina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …