Vyberte s námi nejkrásnější známku roku 2023

01.03.2024 22:03 | Tisková zpráva

Anketu o nejkrásnější poštovní známku roku organizuje každoročně Česká pošta. Pomozte nám v ní vybrat tu nejkrásnější známku loňského roku. A rozhodně to nebude jednoduchý výběr.

Vyberte s námi nejkrásnější známku roku 2023
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Jistě největší filatelistickou událostí loňska bylo vydání aršíku známek s prezidentem republiky. Tyto známky se v mnoha směrech odlišovaly od předchozích emisí s představiteli našeho státu, mezi lidmi vzbudily velký zájem a byly vyprodány během několika týdnů.

Emise známek uplynulého roku nám však také představily několik zajímavých osobností, významných staveb a řadu dalších témat. Celkem bylo uvedeno do prodeje 52 poštovních známek, z toho 38 příležitostných a 14 výplatních. Kompletní seznam včetně vyobrazení naleznete na hlasovacím lístku nebo na webu ZDE.

Hlasovat v anketě je možné elektronicky přes webové stránky ZDE. Účastníkem ankety se také může stát každý, kdo v období mezi 1. 3. a 30. 4. doručí v ofrankované obálce správně vyplněný originální hlasovací kupon, vystřižený z měsíčníku Filatelie, na adresu Česká pošta, s. p., Známka roku P. O. BOX 805, 111 21 PRAHA 1 spolu s neofrankovanou obálku se zpáteční adresou získá zdarma sběratelský filatelistický suvenýr.

Hlasující, kteří chtějí získat filatelistický suvenýr, vloží do obálky kromě hlasovacího lístku také neofrankovanou obálku se zpáteční adresou. Každý účastník může hlasovat pouze jednou a udělit pouze jeden hlas. Kompletní pravidla naleznete na webu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …