Vychází první číslo měsíčníku NOVÁ KAROLINA

07.03.2014 9:02

Obchodní a nákupní centrum Forum Nová Karolina vydává do světa první číslo nového měsíčníku. Kulturní a módní měsíčník NOVÁ KAROLINA, který je součástí nového projektu Forum Live, přinese zajímavé články, interview i typy na trendy oblečení a doplňky.

Vychází první číslo měsíčníku NOVÁ KAROLINA
Foto: forumnovakarolina.cz
Popisek: Forum Nová Karolina

Čtenáři se ale také dozvědí i o všech kulturních, sportovních a jiných zábavních akcích, které hýbou nejenom největším ostravským obchodním centrem, ale i Ostravou a okolím.

Měsíčník NOVÁ KAROLINA přináší ucelené informace, a tak se mohou čtenáři těšit například na upozornění o výhodných akcích v obchodech Fora Nová Karolina. Nebude chybět ani program Studia Karolinka, zábavní projekt Forum Live, ale také přehled kulturních událostí v celé Ostravě. A co přináší startovací první číslo?

„Prvním zajímavou osobností, kterou jsme vyzpovídali, je ředitel Dolní oblasti Vítkovic Petr Koudela. Ten nám referuje o proměnách této velkolepé industriální památky i o největší letošní události, a to otevření vzdělávacího centra Velký svět techniky. Největší prostor v tomto čísle však dostává nakupování bez stresu, neboli Antistresový festival. To je také dobré motto pro celý náš dům. Každopádně tento po Valentýnu již druhý tematický víkend je událostí měsíce, kterou si určitě návštěvníci zamilují. V bulletinu se čtenáři mimoto dozvědí, kdo budou kromě Zdeňka Izera a Miss World Taťány Kuchařové ozdobou třídenního festivalu,“ prozrazuje marketingový manažer OC Forum Nová Karolina Tomáš Lučan.

V měsíčníku NOVÁ KAROLINA dále najdou čtenáři program nejzajímavějších akcí pořádaných partnery obchodního centra, jako je Dolní oblast Vítkovice, Multižánrové centrum současného umění Cooltour, festival Colours of Ostrava, multifunkční aula Gong, klub Parník a další. Redakce přitom nezapomíná ani na prostor pro své čtenáře. Pravidelná rubrika Listárna zachycuje postřehy, přání, ale i stížnosti, které mohou lidé sdělit na Infocentru v přízemí či posílat e-mailem. Nebudou také chybět postřehy a to nejzajímavější, co se událo na Facebooku obchodního a nákupního centra.  

„Na osmi stranách novinové formátu budou také vždy čerstvé informace o Studiu Karolinka, které je zaměřeno na akce a služby pro rodiče s dětmi. Nedílnou součástí měsíčníku Nová Karolina je také pasáž věnovaná módní trendům, které doprovází články s upoutávkou na zboží, nejlepší akce a nabídky. Milovníci jídla zase ocení Gastro rubriku, vzešlou z největšího gastronomického centra v Ostravě, ve Forum Nová Karolina,“ popisuje obsah Tomáš Lučan a dodává, že v této rubrice jdou i recepty, sezónní speciality a gurmánské nabídky.

Pozadu nezůstanou ani upoutávky na filmy v Cinema city. Důležitou a velmi praktickou tečku tvoří ucelený seznam kontaktů a služeb v OC Forum Nová Karolina.

Měsíčník vychází v nákladu 50 000 ks a je distribuován do schránek v Ostravě i přilehlých městech. Je k mání také v prostorách Fora Nová Karolina, nebo volně ke stažení na webových stránkách www.forumnovakarolina.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

16:46 ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…