Výroba souprav Siemens Viaggio Comfort pro České dráhy je v plném proudu

16.09.2013 11:00

Jednotky Siemens Viaggio Comfort přinesou do České republiky novou kvalitu cestování. Od prosince 2014 budou jezdit na trati spojující Prahu, Brno, Vídeň a Graz. Sedm souprav v modrých barvách Českých drah s obchodním názvem ČD Railjet doplní na této trati tři rakouské soupravy. Výroba českých vozů probíhá ve vídeňském závodě společnosti Siemens.

Výroba souprav Siemens Viaggio Comfort pro České dráhy je v plném proudu
Foto: red
Popisek: Siemens

V současnosti jsou v prostorách vídeňského závodu již vyrobeny všechny hrubé stavby vozů pro první soupravu Českých drah a pokračuje se ve výrobě vozů z druhé soupravy Viaggio Comfort. Souprava se skládá ze sedmi vozů – z řídicího vozu s business a první třídou, bistro vozu a pěti vozů druhé třídy. Část vozů z první soupravy je již ve fázi konečné montáže.

Jak vznikají jednotky Siemens Viaggio Comfort pro České dráhy?
 Informace a fotografie z výroby jednotek Siemens Viaggio Comfort pro České dráhy naleznete na: www.siemens.cz/ViaggioComfort-CD.
 Tisková zpráva včetně obrazové přílohy s popisem jednotlivých fází výroby je ke stažení na: www.siemens.cz/press v části Soubory ke stažení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…