Výrobní závod Unomedical bude na Slovensku spravovat Okin Group Facility

13.08.2013 8:07

Slovenská pobočka jednoho z českých lídrů v oblasti komplexní správy a údržby budov OKIN FACILITY SK upevňuje svou pozici na slovenském trhu Služby facility managementu nově poskytuje výrobnímu závodu dánského producenta speciálního zdravotnického materiálu Unomedical.

Výrobní závod Unomedical bude na Slovensku spravovat Okin Group Facility
Foto: red
Popisek: Okin Group

OKIN FACILITY SK bude v areálu výrobního závodu Unomedical zajišťovat kompletní podpůrný servis, tedy technický management a preventivní letní i zimní údržbu (údržba parku, trávníku, příjezdových cest, parkoviště). Dále pak zabezpečí běžný provoz technických zařízení, včetně odborných prohlídek, zkoušek a oprav. Poskytované služby zahrnují také vodoinstalatérské, elektrikářské a malířské práce a požární zabezpečení.

„Práce pro Unomedical pro nás znamená otevření klíčového segmentu průmyslu, a tím pádem začátek poskytování průmyslové údržby na slovenském trhu,“ vysvětluje Igor Kvocera, business unit manager  společnosti OKIN FACILITY SK. Dlouhodobá spolupráce s Unomedical zároveň nabízí potenciál převzetí i ostatních podpůrných činností společností OKIN FACILITY SK, mezi něž patří úklidové služby, administrativní služby a nakonec i samotná údržba výrobních zařízení.

Rozlohu spravovaného komplexu tvoří celkem 82 000 m2, z toho zastavěnou plochu 17 000 m2.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

22:04 Česká obchodní inspekce vloni zjistila celkem 8 případů diskriminace

Česká obchodní inspekce v průběhu minulého roku kontrolovala, zda nedochází ze strany obchodníků k d…