Výstava Hobby podrobně ve vysílání České rozhlasu České Budějovice

17.05.2016 19:42

V areálu Výstaviště České Budějovice ve středu 18. srpna startuje jubilejní 25. ročník výstavy Hobby jaro. Mediálním partnerem výstavy je Český rozhlas České Budějovice.

Výstava Hobby podrobně ve vysílání České rozhlasu České Budějovice
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Máte-li rádi dechovku, nezapomeňte přijít v pátek 20. května na Den dechovky Českého rozhlasu České Budějovice. Ve spolupráci s Kubešovým hudebním vydavatelstvím jsme pro návštěvníky výstavy opět připravili tradiční celodenní hudební program v Pivovarské zahradě. Všem příznivcům dobré dechovky už od deseti hodin zahrají kapely Sebranka z Vlašimi, Třeboňská 12 a Babouci. Celým dnem provede moderátor Martin Hlaváček

V sobotu 21. května se z českobudějovického výstaviště přihlásíme v přímém přenosu z našeho vysílacího studia u hlavní brány. Moderátorka Jana Urbanová přivítá u rozhlasového mikrofonu zpěvačku Marcelu Holanovou, televizního hlasatele a moderátora Alexandera Hemalu a řadu dalších hostů. Zjistíme, zda stále platí letité rčení, že „řemeslo má zlaté dno“, jak se dnešním řemeslníkům daří a jak si jednotlivé profese vedou na trhu práce. Živé vysílání začíná ve 14 hodin.

V doprovodném programu se můžete těšit na oblíbené Kulinářské čarování Petra Stupky, jehož rozhlasový pořad přináší inspiraci do vašich kuchyní pravidelně každý týden ve vysílání Českého rozhlasu České Budějovice. Tentokrát se s ním vydáte za pokrmy do staré tradiční francouzské kuchyně a samozřejmě všechna jídla budete moci ochutnat.

K vynikající výstavní atmosféře přispějí také ukázky z původního studentského muzikálu Cyrano, jehož hudbu napsal osmnáctiletý Vojtěch Adamčík z Českých Budějovic, texty Filip Šinkner a mistři zvuku Českého rozhlasu České Budějovice natočili hudební podkresy s orchestrem Jihočeské filharmonie.

V ranním vysílání Českého rozhlasu České Budějovice se samozřejmě každý den dozvíte to nejzajímavější a nejdůležitější, co výstava Hobby nabízí. Připravujeme pro posluchače také podrobné zpravodajství a pravidelné dopravní informace.

Těšíme se na vás na českobudějovickém výstavišti nebo živě na frekvencích Českého rozhlasu České Budějovice – 106,4 MHz pro jižní Čechy, 103,9 MHz pro Táborsko, 88,2 MHz pro Slavonicko a Dačicko – anebo na internetu budejovice.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…