Web Rádia Impuls v novém

25.01.2014 12:41

K blížícím se 15. narozeninám si Rádio Impuls nadělilo zcela nový web. Stránky jsou unikátní nejen obsahem, ale i kreativním ztvárněním. Na www.impuls.cz se potkává moderní technologie s nápaditou grafikou. Nový web odráží především zájem uživatelů o to, co se v rádiu odvysílalo. Posluchači si nyní mohou pustit např. ukázky písní, které jim ve vysílání unikly.

Web Rádia Impuls v novém
Foto: red
Popisek: Radio Impuls

Pro ztvárnění kreativy byl vybrán výtvarník Jan Liška ze společnosti Design Liška s.r.o., který má za sebou např. logo Klasa nebo kampaně pro pivovary Bernard a Budvar. „Jak se ukázalo z návrhů, které dorazily, bylo těžké udělat krok stranou. Liškův nápad nám přišel jedinečný - knoflík evokující ladící kolečko rádia, kterým se filtruje časová osa programových bloků…, “ řekl k nové podobě webu Marek Suchý, ředitel on-line oddělení Rádia Impuls. „Pod kolečkem je navíc chronologický výpis všeho, co v rádiu v daném bloku zaznělo, což byla zase idea kolegy Petra Krále,“ dodal Suchý.

Složitou součástí stránek je napojení odbavovacího systému pro vysílání na webový portál. Programování této aplikace vyvinulo internetové oddělení vlastními silami. Web splňuje také moderní technologické trendy, jako je responzivní design, podpora HTML5 a AJAX.  Pro spolupráci na frontendu Impuls vybral společnost DDmen s.r.o. Na nových stránkách se diskutuje pomocí profilu na Facebooku, který je do stránek zakomponovaný.

Revolucí prošly také inzertní pozice. Výběr se zúžil a impuls.cz se tak vydal cestou reklamního výkonu. Nenabízí přehršel pozic a díky tomu reklama zaujme. „Je to pozitivní impuls pro návštěvníky i pro inzerenty, kterým přináší vyšší CTR  s menším počtem PV,“ dodává na závěr Suchý.

Aktuální počet absolutních unikátních uživatelů stránek impuls.cz je 300.000 měsíčně. Uživatelé si měsíčně zobrazí 2.990.000 stránek Rádia Impuls. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…