ZP 211 obhájila titul Czech Superbrands

31.01.2018 8:09

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR (ZP 211) obhájila prestižní mezinárodní ocenění Czech Superbrands i v roce 2018. Je jedinou zdravotní pojišťovnou v zemi, která drží toto ocenění kvality.

ZP 211 obhájila titul Czech Superbrands
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

„Obhájení titulu Czech Superbrands také v letošním roce potvrzuje fakt, že jsme lídrem mezi zaměstnaneckými zdravotními pojišťovnami s pevným ukotvením na trhu. Pro naše klienty zajišťujeme dostupnou zdravotní péči a navíc nabízíme celou řadu podpůrných programů pro upevnění jejich zdraví,“ řekl k obhájení titulu generální ředitel ZP MV ČR David Kostka.

„Ocenění Superbrands získávají značky s vynikající pověstí – zákazníci si s nimi spojují významné hodnoty a mají k nim osobní vztah,“ zdůraznil ředitel organizace Czech Superbrands Roman Sovják při předání diplomu, potvrzujícímu obhájení titulu.

Kolébkou mezinárodní organizace Superbrands je Velká Británie, kde projekt v roce 1994 vznikl a z níž se během více než 20 let rozšířil do více než 90 států napříč pěti kontinenty.  V České republice byl projekt realizován na počátku nového milénia a znovu obnoven v roce 2013.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

19:15 ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

V polovině dubna oslavila společnost ČD - Telematika již 30 let fungování. V posledních letech přito…