ZP MV ČR: Jak na cestovní pojištění v případě terorismu

22.07.2017 13:28

Připravili jsme pro vás krátké shrnutí, na co všechno máte nárok v dané situaci s pojištěním od naší partnerské pojišťovny ERGO.

ZP MV ČR: Jak na cestovní pojištění v případě terorismu
Foto: zpmv.cz
Popisek: Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra - logo

Teroristické útoky jsou v současné době velkým tématem po celém světě a nevyhýbají se ani turistickým destinacím. Obáváte se teroristického útoku a chcete být dobře pojištěni i v těch nejhorších situacích? Pojďte se podívat, na co všechno máte s naším cestovním pojištěním nárok a na co se můžete spolehnout.

Cestovní pojištění ERGO pojišťovny nemá riziko terorismu ve výlukách

Součástí každého cestovního pojištění by mělo být riziko terorismu samozřejmostí. Ne vždy je tomu tak. U nás se ale obávat nemusíte, na léčebné výlohy spjaté s teroristickými útoky se u nás můžete spolehnout.

Asistenční služba

V situaci, se kterou si nevíte rady, Vám rádi pomohou operátoři naší asistenční služby, kteří s chladnou hlavou poradí, co dělat. Asistenční služby jsou jednou z největších předností našeho pojištění. Aktivní asistenci pro Vás zajišťuje naše asistenční služba EuroCenter Prague. Česky hovořící operátoři jsou k dispozici na telefonu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a pomohou Vám v jakékoliv nouzové situaci během pobytu v zahraničí. Kontaktovat je můžete telefonicky na +420 221 860 626

Výjimky

Nemůžeme podporovat teroristy, a proto, pokud se aktivně zapojíte do útoku, bude pojistné plnění logicky zamítnuto. Druhou a poslední výjimkou je cestování do destinace, která je označena Ministerstvem zahraničních věcí za rizikovou. Mohou nastat případy, kdy správní orgán doporučí, aby se do určité destinace necestovalo z důvodů ohrožujících život nebo zdraví a pokud i přes toto varování do rizikové destinace vycestujete, nemůžeme vás krýt. Toto ustanovení se nevztahuje na případy, kdy do rizikové destinace vycestujete již před vydáním takového doporučení.

Je důležité Vás upozornit, že rizika spojená s teroristickými událostmi jsou opravdu malá a o několik řádů méně pravděpodobná, než že poškrábete půjčenou motorku nebo šlápnete na mořského ježka. Pro jistotu a Váš klid nyní víte, že se na naše cestovní pojištění a asistenční služby můžete spolehnout.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zdravotnictví: Pojišťovny nemají možnost samy určovat, v jaké výši přípravek uhradí

19:15 Ministerstvo zdravotnictví: Pojišťovny nemají možnost samy určovat, v jaké výši přípravek uhradí

Ministerstvo zdravotnictví se důrazně ohrazuje proti fakticky chybnému článku Veroniky Rodriguez na …