ZP MV ČR podpoří další chronicky nemocné děti

25.11.2017 9:02

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR (ZP MV ČR) už léta přispívá chronicky nemocným dětem s onemocněními dýchacího ústrojí na Léčebně-ozdravné pobyty v prostředí ve vysokohorském prostředí, které jim dokáže jejich problémy významně zmírnit. Letos se pojišťovna rozhodla pomoci dalším chronicky nemocným dětem.

ZP MV ČR podpoří další chronicky nemocné děti
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

Mezi svými klienty ZP MV ČR eviduje také děti s chronickými neurologickými onemocněními, kterým mohou kromě základní zdravotní péče pomoci I rehabilitační postupy, jež ale nejsou hrazeny z veřejného zdravotního pojištění.

Ty děti, které letos tento speciální rehabilitační lázeňský  pobyt absolvovaly, ZP MV ČR  vyjímečně a jednorázově podpoří finančním příspěvkem  až do maximální výše 10 000 Kč. Jedná se zejména o tyto procedury: individuální neurorehabilitační cvičení nebo cvičení v lokomočním centru či ve speciálním stabilizačním oblečku (kosmický obleček), případně multisenzorické stimulace a EEG biofeedback či spirální relaxace.

Podrobné informace, formulář žádosti o příspěvek i kontakt najdete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zoo Liberec: Za asistence zkušených chovatelů přišlo na svět mládě kondora královského z Olomouce

22:03 Zoo Liberec: Za asistence zkušených chovatelů přišlo na svět mládě kondora královského z Olomouce

Zoo Liberec slaví další chovatelský úspěch. Díky dlouholetým zkušenostem se libereckým odborníkům po…