ZZS MSK: Pět zraněných při nehodě na Bruntálsku

21.06.2014 8:56

Posádky zdravotnické záchranné služby zasahovaly v pátek 20.6. večer u dopravní nehody automobilu mezi Bruntálem a Krnovem, poblíž obce Loučky.

ZZS MSK: Pět zraněných při nehodě na Bruntálsku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vozidlo ambulance, ilustrační foto

Havárie dodávkového vozidla, které mělo skončit mimo vozovku,  byla operačnímu středisku ZZS nahlášena před devatenáctou hodinou. Prvotní informace hovořily o čtyřech či pěti zraněných. Na místo události ihned vyjely posádky záchranné služby ze stanovišť v Bruntále a Krnově, celkem čtyři pozemní týmy a také vrtulník LZS.

Záchranáři ošetřovali pět účastníků nehody. Všichni byli při vědomí a mimo bezprostředního ohrožení života. Utrpěli středně závažná zranění, u dvou měli zasahující lékaři podezření na zranění těžká.

Muži ve věku sedmadvaceti až šestapadesáti let byli ošetřeni s poraněními končetin, břicha nebo hlavy, u jednoho nebylo možno vyloučit poranění pánve. Všem posádky ZZS poskytly přednemocniční neodkladnou péči a poté je transportovaly do zdravotnických zařízení. Dva muže záchranáři přepravili do nemocnice v Krnově, další dva do opavské nemocnice a jednoho dopravil vrtulník do Fakultní nemocnice v Ostravě.       

 PhDr. Lukáš Humpl
Tiskový mluvčí ZZS MSK

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…