Za Sdružení dopravních podniků ČR bude nově komunikovat Linda Hailichová

17.09.2021 21:20 | Tisková zpráva

Sdružení dopravních podniků ČR (SDP ČR) od října rozšiřuje svou externí komunikaci směrem k médiím a odborné veřejnosti. Na nově vytvořenou pozici tiskové mluvčí nastupuje Linda Hailichová, která dříve působila mimo jiné jako tisková mluvčí Dopravního podniku města Brna.

Za Sdružení dopravních podniků ČR bude nově komunikovat Linda Hailichová
Foto: sdp-cr.cz
Popisek: Sdružení dopravních podniků - logo

„Sdružení dopravních podniků ČR je nejvýznamnější asociace provozovatelů městské hromadné dopravy v České republice, máme široký záběr aktivit v deseti odborných skupinách a o těchto aktivitách chceme prostřednictvím médií informovat veřejnost. Proto jsme se rozhodli pro vytvoření nové funkce tiskové mluvčí, která bude zajišťovat komunikaci s médii a veškerý servis pro novináře,“ uvedl k nové komunikační strategii předseda SDP ČR Tomáš Pelikán.

„Myslím si, že SDP ČR má velký potenciál a po vzoru jiných velkých svazů a sdružení se v mediálním a veřejném prostoru může stát ještě silnějším hráčem, než doposud je. Sdružení má samo o sobě spoustu atraktivních témat, která můžeme médiím nabízet, a k mnoha dalším aktuálním tématům mohou představitelé sdružení vyjadřovat svá odborná stanoviska. Proto věřím, že dokážeme s novináři navázat oboustranně přínosné vztahy,“ řekla ke svému nástupu nová mluvčí Linda Hailichová.

Jako jeden z komunikačních nástrojů směrem k odborné veřejnosti a novinářům bude SDP ČR nově používat sociální síť Twitter, kde ho najdete pod názvem @SdruzeniDP (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…