Za hezké vysvědčení do ZOO Dvůr Králové jenom za desetikorunu

26.01.2015 13:07

Od pátku 29. 1. do neděle 1. 2. 2015 mohou žáci a studenti za vysvědčení s jedničkami a nejhůře dvojkami přijít do zoo jenom za deset korun, pozvat kamarády na bowling v Hotelu Safari za stovku a v Restauraci U Lemura si dát za desetikorunu smetanovou roládu.

Za hezké vysvědčení do ZOO Dvůr Králové jenom za desetikorunu
Foto: red
Popisek: ZOO Dvůr Králové

Konec prvního pololetí školního roku se blíží a žáci i studenti očekávají, jaké budou mít vysvědčení. Ti nejlepší si určitě zaslouží hezkou odměnu. A tu jim připravila i ZOO Dvůr Králové. Každý, kdo se v prvním pololetí dobře učil, se může přijít podívat do zoo jenom za desetikorunu. Jenom si nesmí zapomenout své hezké vysvědčení doma a ukázat ho, nebo jeho kopii, na pokladně zoo. S dalším dárkem přichází Hotel Safari, kam mohou žáci pozvat své kamarády na bowling. Dráhu na celou hodinu dostanou po předložení vysvědčení za jednu stokorunu. A kdo by neodolal sladké nabídce? Společnost GASTRO - ZOO přidá pilným studentům smetanovou roládu také jenom za desetikorunu.  Akce platí od čtvrtka 29. 1. do neděle 1. 2. 2015 pro žáky základních a studenty středních škol.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

13:55 ČEZ: V květnu si budou moci lidé prohlédnout vodní elektrárnu Hněvkovice

Během čtyř květnových víkendů se budou moci lidé podívat do útrob unikátního vodního díla, vybudovan…