Zákazníci MOBILU OD ČEZ se nemusí obávat vysokého účtu za volání ze zahraničí

25.06.2015 15:54

Skupina ČEZ nabízí výhodné volání ze zahraničí jen za 2,20 Kč za minutu, zákazníci MOBILU OD ČEZ se tak nemusí obávat, že je letos volání z dovolené vyjde draho. Nabídka výhodného volání ze zahraničí platí po celou letní sezónu od 15. června do 15. září, a to automaticky pro všechny zákazníky MOBILU OD ČEZ v rámci celé Evropské unie a na dalších územích patřících do takzvané zóny 1.

Zákazníci MOBILU OD ČEZ se nemusí obávat vysokého účtu za volání ze zahraničí
Foto: cez.cz
Popisek: ČEZ Mobil.

„Velká část českých turistů stále telefonuje z dovolené velmi střídmě, často pouze zpraví své blízké, že v pořádku dorazili do cílové destinace. Letošní léto ale mohou díky MOBILU OD ČEZ zůstat v kontaktu se svými přáteli bez obav, že jejich účet za telefon bude příliš vysoký. Za cenu 2,20 Kč za minutu si může dovolit telefonovat opravdu každý,“ říká Dávid Hajmán, ředitel společnosti ČEZ Prodej.

Volání za 2,20 Kč platí nejen pro volání ze zahraničí do České republiky, ale také v rámci celé takzvané zóny 1. Do té patří celá Evropská unie včetně ostrovů patřících zemím EU, jako například Kanárské ostrovy, Madeira nebo karibský Martinik, dále pak například Norsko, San Marino, Kypr, Island či Lichtenštejnsko. 

Pro používání telefonu v zahraničí musí mít zákazník MOBIL OD ČEZ aktivovanou službu Roaming. Aktivaci lze jednoduše zařídit prostřednictvím internetové samoobsluhy či mobilní aplikace ČEZ ON-LINE.

MOBIL OD ČEZ vstoupil na trh v polovině října roku 2013. Dnes je s více než 85 tisíci zákazníky největším virtuálním operátorem s paušálními službami vůbec. MOBIL OD ČEZ je zcela bez závazků. S ním si může každý vybrat balíčky podle svých potřeb a jednoduše je měnit třeba uprostřed měsíce. Zákazníci, kteří odebírají od ČEZ také elektřinu nebo plyn, si navíc posílají v rámci sítě SMS zdarma. Zařídit si MOBIL OD ČEZ je snadné, stačí nás kontaktovat na Zákaznické lince 840 840 840, navštívit nás v Zákaznických centrech a na dalších obchodních místech, nebo přímo na www.cez.cz/mobil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…