Zážitková gastronomie přilákala do Pece pod Sněžkou i odborníky

30.11.2014 16:02 | Zprávy

Gastronomické dny, kterými o uplynulém víkendu poteˇšil hosty historicky již podeváté hotel Horizont v Peci pod Sněžkou, nabídly rˇadu nevšedních lahu°dek, snoubených s kvalitními víny z Vinařství Na Soutoku a od společnosti Vinicola.

Zážitková gastronomie přilákala do Pece pod Sněžkou i odborníky
Foto: Gastronomické dny
Popisek: Gastronomické dny

Menu navrhl a také všechna jídla připravoval kreativní kucharˇský tým pod vedením svého šéfkucharˇe Jirˇího Švestky. „Držím se tradicˇní cˇeské kuchyneˇ, cˇtu recepty ve starých kucharˇkách našich babicˇek, prˇidávám k tomu i vlastní fantazii,“ řekl Jirˇí Švestka.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Filip Turek byl položen dotaz

Jste pro zrušení neziskovek?

Děkuji za případnou reakci, i když co koukám, tak čekat budu asi marně

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká televize: Lidský život? Náhoda ve vesmíru

22:03 Česká televize: Lidský život? Náhoda ve vesmíru

Nový dokument Androméďan nahlíží do světa Františka Koukolíka.