Zážitková gastronomie přilákala do Pece pod Sněžkou i odborníky

30.11.2014 16:02 | Zprávy

Gastronomické dny, kterými o uplynulém víkendu poteˇšil hosty historicky již podeváté hotel Horizont v Peci pod Sněžkou, nabídly rˇadu nevšedních lahu°dek, snoubených s kvalitními víny z Vinařství Na Soutoku a od společnosti Vinicola.

Zážitková gastronomie přilákala do Pece pod Sněžkou i odborníky
Foto: Gastronomické dny
Popisek: Gastronomické dny

Menu navrhl a také všechna jídla připravoval kreativní kucharˇský tým pod vedením svého šéfkucharˇe Jirˇího Švestky. „Držím se tradicˇní cˇeské kuchyneˇ, cˇtu recepty ve starých kucharˇkách našich babicˇek, prˇidávám k tomu i vlastní fantazii,“ řekl Jirˇí Švestka.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Zuzana Majerová byl položen dotaz

Vítáte Trumpův ,,mírový plán“

Rusko je podle vás vítěz války. To je podle vás dobře? Co myslíte, že udělá Putin pak, když mu to s Ukrajinou takto snadno vyjde? Nemělo se spíš udělat víc, aby byl on ten poražený? Děkuji za odpověď. Jana

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Celníci zabránili vyložení nelegálního odpadu z Itálie do Česka

22:31 Celní správa: Celníci zabránili vyložení nelegálního odpadu z Itálie do Česka

Několik tun textilního odpadu přepravovaného s pofidérními doklady. I tak by se dala nazvat akce stř…