Zážitková gastronomie přilákala do Pece pod Sněžkou i odborníky

30.11.2014 16:02 | Zprávy

Gastronomické dny, kterými o uplynulém víkendu poteˇšil hosty historicky již podeváté hotel Horizont v Peci pod Sněžkou, nabídly rˇadu nevšedních lahu°dek, snoubených s kvalitními víny z Vinařství Na Soutoku a od společnosti Vinicola.

Zážitková gastronomie přilákala do Pece pod Sněžkou i odborníky
Foto: Gastronomické dny
Popisek: Gastronomické dny

Menu navrhl a také všechna jídla připravoval kreativní kucharˇský tým pod vedením svého šéfkucharˇe Jirˇího Švestky. „Držím se tradicˇní cˇeské kuchyneˇ, cˇtu recepty ve starých kucharˇkách našich babicˇek, prˇidávám k tomu i vlastní fantazii,“ řekl Jirˇí Švestka.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Výsměch

Nemyslíte, že výsměchem v souvislosti se 17. listopadem je i fakt, že na Národní třídu chodí pokládat květiny a zapalovat svíčky ti, co se s minulým režimem paktovali? Myslím třeba Babiše, ale i prezidenta Pavla.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Celníci zabránili vyložení nelegálního odpadu z Itálie do Česka

22:31 Celní správa: Celníci zabránili vyložení nelegálního odpadu z Itálie do Česka

Několik tun textilního odpadu přepravovaného s pofidérními doklady. I tak by se dala nazvat akce stř…