Zcela nová značka nožů OCASO, USA, na výstavě nožů v Praze

28.03.2023 15:46 | Tisková zpráva

Společnost COMEFLEX CONSULTING s.r.o. představí poprvé v ČR zbrusu novou americkou nožířskou značku OCASO.

Zcela nová značka nožů OCASO, USA, na výstavě nožů v Praze
Foto: OCASO
Popisek: Kapesní nože nové americké značky OCASO

Zakladatel společnosti OCASO, Ric Valdez, začal svou kariéru v nožířském průmyslu ve společnosti Cold Steel Knives, téměř 20 let pracoval na rozšíření této značky, a nakonec se přesunul do role výkonného viceprezidenta. Během let v oboru sbíral Ric nože a pánské doplňky, které odpovídají jeho osobnímu stylu a preferencím.

Cílem nové americké značky OCASO je vyrábět kapesní nože a doplňky pro každodenní nošení, které odrážejí individuální styl – sofistikované, moderní, minimalistické a vyrobené z prémiových materiálů.

Anketa

Má vláda zvýšit základní sazbu DPH z 21 % na 23 %?

4%
96%
hlasovalo: 26158 lidí

Filozofie společnosti OCASO stojí na Ricově přesvědčení, že nůž, který se rozhodnete nosit, definuje podstatu toho, kdo jste a v co věříte. Nože OCASO jsou elegantní, všestranné a výrazné. Jsou odrazem vašeho osobního stylu. Nože Ocaso jsou navrženy v USA a vyrobeny důvěryhodnými a zkušenými výrobci na Tchaj-wanu a v Itálii, za dodržení přísných zásad konstrukce, lícování, povrchové úpravy a kontroly kvality. Nejčastěji se používají ocele CPM S35VN, D2 a AUS-10A. Na rukojeti se používají materiály titan, G-10 a leštěné karbonové vlákno. V současné době jsou dvorními návrháři společnosti OCASO pánové Andrew Demko a Mike Wallace.

Kromě značky OCASO si na výstavě budete moci prohlédnout novinky z nabídky amerických výrobců nožů a dalšího outdoorového vybavení COLD STEEL, SOG, DEMKO KNIVES a také nože progresivní čínské značky KUBEY.

Společnost COMEFLEX CONSULTING s.r.o. působí jako autorizované zastoupení výrobců nožů a dalšího outdoorového vybavení COLD STEEL, SOG, OCASO a KUBEY pro Českou a Slovenskou republiku. Fandové nožů si mohou produkty prohlédnout na výstavě Knives - jaro 2023, která se uskuteční v neděli 2.4.2023 od 10 do 17 hod v prostorách Novoměstské radnice, Karlovo náměstí 1/23, Praha 2 - Nové Město. Během výstavy budou vybrané produkty zlevněny až o 30 %.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

19:15 JCCR: V oblasti cestovního ruchu musíme zabrat, sousedé nám ubíhají mílovými kroky

“Na čem nám ujíždějí sousedé” bylo tématem 8. ročníku největší konference cestovního ruchu v České r…