Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra: Koukalová je nejlepší sportovkyní Olympu

05.10.2017 19:11

V úterý 3.10. se ve velkém sále kongresového centra České národní banky uskutečnilo slavnostní vyhlášení sportovců OLYMPU Centra sportu ministerstva vnitra. Byli vyhlášeni také sportovci Policie ČR a Hasičského záchranného sboru ČR.

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra: Koukalová je nejlepší sportovkyní Olympu
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

Čtyřletá vláda ledové královny Martiny Sáblíkové skončila a střídá ji nástup sněhové lovkyně Gabriely Koukalové. Tak rozhodly výsledky ankety Sportovec roku OLYMP CS MV, které v centru Prahy stvrdil osobně i ministr vnitra Milan Chovanec.

Na druhém místě skončila rychlobruslařka Martina Sáblíková a jako třetí se umístil biatlonista Ondřej Moravec. Při slavnostním vyhlášení byli oceněni i další sportovci OLYMPU Centra sportu MV, policisté a hasiči.

Do Síně slávy OLYMPU uvedl ministr vnitra Milan Chovanec a kanoista Martin Doktor střelkyni Kateřinu Emmons. Juniorem OLYMPU je střelec Filip Nepejchal, Cenu ministra vnitra získala Šárka Strachová a Cenu ředitele OLYMPU za mimořádný sportovní výkon horolezec Adam Ondra.

Sportovcem Policie ČR byla vyhlášena plavkyně Lenka Trčová, týmovou cenu dostali hokejisté Policie ČR. Sportovcem Hasičského záchranného sboru ČR je Petr Moleš a týmem hasičů je reprezentace TFA.

Na tiskové konferenci před samotným vyhlášením Sportovce Ministerstva vnitra roku 2017 bylo oznámeno spojenectví Centra sportu ministerstva vnitra OLYMP a Zdravotní pojišťovny ministerstva vnitra ČR. Toto spojení má vést a inspirovat ke zvýšení zájmu pojištěnců ZP MV ČR o sport a zdravý životní styl.

Výsledky ankety:

1. Gabriela Koukalová – biatlon
2. Martina Sáblíková – rychlobruslení
3. Ondřej Moravec – biatlon
4. Jiří Lipták – střelba
5. Karolína Erbanová – rychlobruslení
6. Adam Ondra – horolezectví
7. Michal Navrátil – skoky do vody
8. Jiří Sýkora – atletika
9. Josef Franc – plochá dráha
10. Adam Sebastian Helcelet – atletika

Více informací naleznete zde.

Záznam ze slavnostního vyhlášení ankety Sportovec Ministerstva vnitra roku 2017 bude vysílán 7. října 2017 v 18:05 hodin na ČT4.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…