Zdravotnický holding Královéhradeckého kraje: Představenstvo navrhlo odvolání ředitele nemocnice Jičín

25.02.2020 12:31

Členové představenstva Zdravotnického holdingu Královéhradeckého kraje, a. s., rozhodli o podání návrhu na odvolání ředitele Oblastní nemocnice Jičín Ing. Tomáše Slámy MSc. Návrh dále představenstvo postoupilo dozorčí radě ZH KHK.

Zdravotnický holding Královéhradeckého kraje: Představenstvo navrhlo odvolání ředitele nemocnice Jičín
Foto: ZHKHK
Popisek: Zdravotnický holding Královéhradeckého kraje - logo

K výše zmíněnému kroku přistoupilo představenstvo holdingu po pečlivém zvážení všech skutečností, a to z důvodu ztráty důvěry, ke které dlouhodobě přispívalo manažerské směřování ředitele jičínské nemocnice.

Jednání představenstva předcházelo zasedání správní rady Oblastní nemocnice Jičín, která se zabývala problematikou komunikace mezi vedením nemocnice a jednotlivými primariáty. Způsob vnitřního řízení nemocnice, se kterým se neztotožňují primáři některých oddělení, přispěl ovšem k rozhodnutí představenstva holdingu jen částečně.

Návrhem na odvolání statutárního ředitele Oblastní nemocnice Jičín se bude zabývat dozorčí rada společnosti, jejímž předsedou je náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje Ing. Aleš Cabicar.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…