Zlatá Martina pokřtila unikátní olympijské podtácky Pilsner Urquell

24.02.2014 19:53

Martina Sáblíková, čerstvá držitelka dvou olympijských medailí ze Soči, pokřtila ve stanu Pilsner Urquell na pražské Letné dvě sady unikátních olympijských podtácků. Jeden set je určen pro charitativní dražbu na Aukru, jejíž výtěžek půjde na konto Centra Paraple, druhou kolekci dostane Martina od Pilsner Urquell, generálního partnera Českého olympijského týmu, darem.

Zlatá Martina pokřtila unikátní olympijské podtácky Pilsner Urquell
Foto: www.kremlin.ru
Popisek: Ruský prezident Vladimir Putin v Soči

V neděli zažil Olympijský park na pražské Letné jeden z nejkrásnějších olympijských okamžiků. Přímo ze Soči přijela pozdravit fanoušky dvojnásobná medailistka Martina Sáblíková. Při návštěvě stanu Pilsner Urquell, dlouhodobého partnera Českého olympijského týmu, pokřtila plzeňským pivem dvě sady unikátní kolekce olympijských podtácků Pilsner Urquell. První sada bude následně vydražena na Aukru v dobročinné aukci, jejíž výtěžek půjde na konto Centra Paraple. Druhý set je dar pro Martinu, jako připomínka jejího zlatého příběhu. Lákadlem pro dražitele bude jistě fakt, že umělecké sady není možné zakoupit, jsou určeny především jako dary výjimečným osobnostem českého sportu a společenského dění.

„Za každým z šesti podtácků ze sady stojí jeden zlatý olympijský příběh českého medailisty.  Originální příběh každého sportovce je těsně spjat i s místem konání olympiády, které na pár okamžiků dobyli Češi. Proto teď Pilsner Urquell vzdává hold všem olympionikům touto kolekcí unikátních podtácků, které vytvořili designéři z Grenoblu, Sappora, Nagana, Salt Lake City, Turína a Vancouveru, tedy z míst, kde jsme byli zlatí,“ říká Lukáš Novotný, brand manager Pilsner Urquell, a s úsměvem doplňuje: „Co určitě Martinu potěší, je její vlastní podtácek od Andy Wang z Vancouveru.“

Martinu, která jako dalších pět letošních českých medailistů získala pivo Pilsner Urquell na rok zdarma, doprovázela i skupina 30 jejích nejvěrnějších fanoušků, kteří byli za svou podporu odměněni třiceti 5l soudky zlatého ležáku. Ve stanu Pilsner Urquell byly také kromě skvěle načepovaného piva od šampionů mezi výčepními k vidění, po celou dobu olympiády, „zlaté“ brusle, v kterých Martina jela při svém triumfu ve Vancouveru.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…