Zlatou korunu v kategorii penzijního připojištění po páté obhájila Allianz

15.06.2014 8:48

Allianz penzijní společnost (AZPS) se stala se svým produktem Allianz doplňkové penzijní spoření po popáté za sebou vítězem kategorie Penzijní spoření v soutěži Zlatá koruna. Na slavnostním galavečeru v pražském TOP hotelu získala také bronzovou korunu v kategorii Novinka roku za Cestovní pojištění s neomezeným limitem a aplikací Na cesty s Kolbabou. O vítězích Zlaté koruny rozhodla i letos Finanční akademie složená z více než 300 odborníků.

Zlatou korunu v kategorii penzijního připojištění po páté obhájila Allianz
Foto: Allianz
Popisek: Allianz

Mezi hlavní konkurenční výhody Allianz penzijní společnosti patří silné finanční zázemí v podobě největší světové pojišťovací skupiny na světě, dlouhodobě úspěšné spravování prostředků účastníků v České republice a světové zkušenosti se zhodnocováním majetku klientů. Účastníci penzijního připojištění mohou využívat veškeré dostupné výhody, především státní příspěvek a možnost daňových odpočtů. Klient AZPS může v průběhu trvání smlouvy měnit podstatné náležitosti, včetně výše příspěvku podle své aktuální finanční situace. Jako jedna z mála penzijních společností v České republice nabízí klientům bez poplatku službu „Daňový automat“, která zajistí jednoduché využívání daňových úlev spojených s penzijním připojištěním.

Na konci roku 2013 měl Allianz penzijní fond přes 493 tisíc účastníků. Celkový objem spravovaných prostředků zároveň přesáhl 25,9 mld. Kč, což znamená významný nárůst – v tomto případě o více než 15 %.

Soutěž Zlatá koruna oceňuje nejlepší finanční produkty na českém trhu. V roce 2014 proběhl již její 12. ročník.

Allianz pojišťovna, a. s., je stoprocentní dceřinou společností Allianz New Europe Holding GmbH a součástí přední světové pojišťovací skupiny Allianz SE. Na český trh vstoupila v roce 1993 a během svého působení si vybudovala pevnou pozici jedné ze tří největších českých pojišťoven. Nabízí komplexní škálu pojišťovacích a investičních produktů pro soukromou i firemní klientelu. Allianz pojišťovna, a. s., je jediným akcionářem Allianz penzijní společnosti, a. s. Je také jediným společníkem Allianz Kontakt, s.r.o.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…