Zlínský kraj: Jsou známi letošní držitelé značky Perla Zlínska

07.07.2020 18:02 | Zprávy

Již 15. ročník soutěže Perla Zlínska o nejlepší potravinářské výrobky Zlínského kraje uspořádala letos Agrární komora Zlín spolu se Zlínským krajem. Ve čtvrtek 2. července zasedla hodnotitelská komise, která rozhodla o udělení značky Perla Zlínska níže uvedeným výrobkům.

Zlínský kraj: Jsou známi letošní držitelé značky Perla Zlínska
Foto: kr-zlinsky.cz
Popisek: Zlínský kraj - logo

„Dnešní zákazník se zaměřuje na kvalitu a čerstvost. Tyto parametry oceněné výrobky rozhodně splňují. Ochutnat i nakoupit si je budou moci návštěvníci na Dni Zlínského kraje,“ uvedl hejtman Jiří Čunek.

Do soutěže Perla Zlínska 2020 bylo v letošním roce přihlášeno rekordních 166 výrobků od 47 žadatelů z celého Zlínského kraje. Ocenění a certifikáty o kvalitě svého produktu si zástupci oceněných firem přijdou převzít 19. září 2020 – při příležitosti Dne Zlínského kraje z rukou hejtmana Jiřího Čunka.

Cílem soutěže Perla Zlínska je vyzdvihnout a zviditelnit zpracovatele, kteří vyrábějí kvalitní potraviny z českých surovin. Není to zcela jednoduché uspět na trhu a oslovit zákazníka, proto se Agrární komora Zlín za finanční podpory Zlínského kraje snaží tyto výrobce představit spotřebitelům a ukázat, že zemědělství spolu s potravinářstvím je ve Zlínském kraji na velmi dobré úrovni.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

22:28 HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

Ve dnech 25.7 a 26. 7. se v budově GŘ HZS ČR uskutečnilo pracovní jednání se zástupci Saska a Bavors…