Změny v představenstvu společnosti Telefónica Czech Republic, a.s.

01.02.2014 21:27

Dozorčí rada společnosti Telefónica Czech Republic projednala dne 30. ledna 2014 rezignace Davida Melcona Sanchez-Friery z funkce člena a 1. místopředsedy představenstva a Jakuba Chytila a Ramira Lafarga Brollo z funkcí členů představenstva.

Změny v představenstvu společnosti Telefónica Czech Republic, a.s.
Foto: red
Popisek: O2

Do funkcí členů představenstva dozorčí rada zvolila Martina Vlčka a Michala Frankla.

David Melcon i nadále zůstává ve funkci ředitele divize Finance, Jakub Chytil pokračuje na pozici ředitele divize Právní, regulatorní a veřejné záležitosti a ve funkci tajemníka společnosti Telefónica Czech Republic. Ramiro Lafarga Brollo zůstává ve funkci generálního ředitele společnosti Telefónica Slovakia.

Martin Vlček nyní pracuje jako investiční ředitel v PPF a.s., kde zodpovídá za investici v Telefónice. V minulosti působil jako externí poradce PPF a společnosti PMU CZ a.s. V letech 2002 - 2011 pracoval pro Penta Investments, jako investiční manažer a posléze jako ředitel maloobchodní sítě Pet Center.

Michal Frankl v současné době podniká jako ekonomický a daňový poradce. V minulosti byl náměstkem ministra financí zodpovědným za sekci daní, cel a informatiky. Působil také jako náměstek ministra informatiky. Od roku 2005 do 2009 byl členem Rady ČTÚ.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…