Zoo Jihlava: Zveme vás na masopust, bude ve znamení zvířat

15.02.2023 21:02 | Tisková zpráva

Jarní prázdniny v jihlavské zoo se ponesou ve znamení masopustu, komentovaných krmení zvířat nebo kvízu.

Zoo Jihlava: Zveme vás na masopust, bude ve znamení zvířat
Foto: zoojihlava.cz
Popisek: ZOO Jihlava

Volné dny, které již příští týden čekají školáky na Vysočině, lze strávit v jihlavské zoo. Během celého týdne si můžete vyplnit masopustní kvíz. „Díky němu se děti, ale i dospělí dozvědí, jaké zvířecí masky byly součástí masopustních průvodů,“ láka vedoucí vzdělávacího oddělení Pavla Jarošová. Od pondělí 20. února až do pátku 24. února jsou připravena i komentovaná krmení zvířat. Krmení bude probíhat v půl dvanácté u lam guanako, ve dvanáct u prasat visajanských a o půl jedné u našich medvědů malajských.

Ve čtvrtek a pátek se od 11. do 14. hodin můžete podívat do vzdělávacího centra PodpoVRCH, kde budou probíhat dny otevřených dveří. Celý týden vyvrcholí masopustem, který jsme si připravili na sobotu 25. února. Od 11. do 14. hodin se v centru PodpoVRCH budou vyrábět zvířecí masky a malovat na obličej. Ve dvě hodiny pak vyrazí masopustní průvod od hlavní pokladny směrem k vesnici Matongo. „Moc se na všechny těšíme. Děti, které dorazí do zoo ve zvířecí masce a zúčastní se průvodu, budou mít vstup v tento den do zoo zdarma,“ zve na akci ředitel Zoo Jihlava Jan Vašák.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

13:21 Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…