Zoo Liberec: Areál opět ovládnou duchové, strašidla, záhrobní bytosti i ježibaby

23.10.2023 22:03 | Tisková zpráva

Akci Strašidelná zoo již tradičně pořádá Zoo Liberec pro veřejnost v průběhu podzimních prázdnin. Ve čtvrtek 26. října a v pátek 27. října 2023 zoo otevře své brány návštěvníkům i po běžné otevírací době, a to od 18:00 do 21:00 (pokladna uzavírá ve 20:00).

Zoo Liberec: Areál opět ovládnou duchové, strašidla, záhrobní bytosti i ježibaby
Foto: zooliberec.cz
Popisek: ZOO Liberec - logo

V tomto čase areál zahrady opět ovládnou duchové, strašidla, záhrobní bytosti i ježibaby a zájemci se mohou těšit na různá tajuplná zákoutí, statické instalace i živá strašidla, která se nebudou bát na nikoho bafnout či sáhnout. Během akce bude v dolní části zahrady jezdit strašidelný vláček za zvýhodněnou jízdenku 20 korun za osobu.

Anketa

Vítáte konsolidační balíček, který vláda protlačila Sněmovnou?

2%
96%
hlasovalo: 31656 lidí

Stejně jako v minulosti budou připraveny dva okruhy, jeden pro menší a bojácnější děti, druhý pro otrlejší návštěvníky. Většina zvířat bude po dobu konání akce z bezpečnostních důvodů umístěna v pavilonech a vnitřních ubikacích, které zůstanou pro návštěvníky ve večerních hodinách uzavřené.

Cena vstupného dle aktuálního ceníku.

Strašidelný dětský koutek
Po oba dny se bude strašit i v Dětském koutku. Ten bude v případě příznivého počasí otevřený od 14:00 do 20:00 a pro zájemce bude připraven oheň a možnost opékání buřtů.

Lampionový průvod
Součástí akce bude také oblíbený lampionový průvod, který se uskuteční ve čtvrtek 26. října. Lampionový průvod se strašidly v čele vyrazí v 18:00 od Severočeského muzea a bude končit v Dětském koutku.

Informace pro návštěvníky
Z důvodu velkého zájmu veřejnosti o akci doporučujeme nákup vstupenek v předprodeji, buď online na webových stránkách zoo, nebo přímo na hlavní pokladně. Zároveň prosíme návštěvníky, aby v případě možnosti nechali svá auta doma a využili městskou hromadnou dopravu, aby nedocházelo k dopravním kolizím a nepříjemnostem s parkováním v okolí zoo.

Všichni jste srdečně zváni! Těšíme se na vás!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…